Pravi čovek za Totenhem?

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.03.23. | 09:29

Oliver Glazner je samo jedan od kandidata...

Mediji sele Antonija Kontea iz Londona, mediji isto tako 'dovode' njegovu zamenu. Doduše, činjenica je da italijanski stručnjak nikad nije bio bliži otkazu, pa tako i te kako ima osnova da se 'pridružimo' traganju za njegovim naslednikom.

Nemački Bild tvrdi da ima ekskluzivu: Oliver Glazner, čovek koji je protekle sezone napravio pravo malo čudo sa Ajntrahtom iz Frankfurta, doneo mu trofej Lige Evrope i istorijski prvi plasman u Ligu šampiona, navodno je na skraćenoj listi kandidata za preuzimanje palice u Totenhemu.

Izabrane vesti

Austrijanac već neko vreme nije zadovoljan u Frankfurtu, smatra da su 'ugroženi dugoročni ciljevi' i da na leto postoji rizik od gubljenja velikog broja standardnih prvotimaca (Kamada, Endika, Kolo Muani...) pa ovo interesovanje Sparsa njemu dolazi kao 'kec na deset'.

Glazner je nedavno imao ponudu za novi ugovor koji bi podrazumevao povećanje plate sa 2.100.000 na celih 3.000.000 evra, ali nakon što se kao opcija pojavio Totenhem ti pregovori će ići mnogo teže. To je svima u Frankfurtu jasno.

Iz tog razloga u Ajntrahtu aktivno razmišljaju o eventualnoj zameni. Isti izvor navodi da je u pitanju mladi Majk Tulberg, Danac koji trenutno vodi U19 ekipu Borusije iz Dortmunda. On od 2020. vodi mladi tim Milionera i prosek osvojenih bodova 2,59, što ga čini najuspešnijim trenerom (U19) svih vremena u Nemačkoj.

Što se trenerskog stila tiče, Bild podvlači da Tulberg izuzetno podseća na Jirgena Klopa.

Njegov su proizvod Jusufa Mukoko, Bajno Gitens, Ansgar Knauf...


tagovi

Oliver Glazner

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara