©Starsport
©Starsport

Poznat plan Zvezdinih priprema: Zlatibor, pa Sankt Peterburg, Lučanci, pa Argentinci

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.24. | 17:27

Crveno-beli obelodanili letnje obaveze

Još jedna uspešna sezona je iza Crvene zvezde čiji će se igrači narednih dana vratiti profesionalnim obavezama.

Okupljanje izabranika Vladana Milojevića zakazano je za 17. jun, a samo dva dana kasnije osvajač duple krune će napustiti Beograd.

Izabrane vesti

"Crveno-beli će letnje pripreme odraditi na dve lokacije. Prvo će 19. juna otputovati na Zlatibor gde će boraviti do 29. juna. U sklopu pripremnog perioda na srpskoj planini fudbaleri Crvene zvezde će odigrati jednu kontrolnu utakmicu protiv Mladosti iz Lučana 28. juna, a dan kasnije sledi povratak u Beograd", navedeno je u klupskoj objavi u kojoj su otkriveni i internacionalni izazovi:

"Uslediće kratak predah za izabranike Vladana Milojevića, koji će 2. jula krenuti put Sankt Peterburga, gde će boraviti do 13. jula, a zatim nastaviti sa treninzima na pomoćnim terenima stadiona “Rajko Mitić”. Tokom boravka u Rusiji prvotimci Zvezde će odigrati tri kontrolna meča i to 4, 8. i 12. jula. O tačnom rasporedu utakmica zvezdaška javnost će biti naknadno obaveštena, a trenutno je poznato da će se crveno-beli sastati sa Zenitom i argentinskom ekipom Tigre".

Niz kontrolnih duela predstavljće uvertiru u novu sezonu na početku koje će prvi zvanični izazov za crveno-bele biti borba u kvalifikacijama za Ligu šampiona.


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara