Darko Lazović (©Reuters)
Darko Lazović (©Reuters)

Poziv iz Večnog grada za Darka Lazovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.12.20. | 17:59

Lacio stavio Srbina na listu želja za januar

Izreka kaže da svi putevi vode u Rim, te ne bi bilo neko iznenađenje da posle šest godina u Italiji staze odvedu i Darka Lazovića u Večni grad.

Nije priča bez razloga, jer je vihorni krilni bek Verone i reprezentacije Srbije stavljen na listu želja Lacija. Kako piše Il Tempo, Nebeskoplavi su rešili da potraže novog levog krilnog beka, pošto nisu sigurni kada će se i koliko će se Senad Lulić oporaviti od povrede.

Izabrane vesti

Da, levog beka traže Lacijali, a u tu priču se uklapa i Lazović. Iako je ime u Seriji A izgradio po desnoj strani u dresovima Đenove i sada Verone, pa isti bok drži pod kontrolom i u reprezentaciji Srbije, ove sezone Darko šparta uz levu aut liniju. I sve odlične napadačke karakteristike, pošto je godinama bio klasično krilo, koristi da se sa strane ubaci u sredinu i napravi dar-mar protivničkim odbranama.

Ta njegova osobina se savršeno uklapa u ideje Lacija, pa je sportski direktor Igli Tare stavio Lazovića pri vrhu liste želja za januarski prelazni rok. Neće ga, ipak, Verona tako lako pustiti, jer je čovek od poverenja trenera Ivana Jurića, a ima i važeći ugovor do juna 2022. godine.

Lazović je ove sezone odigrao deset utakmica za Veronu, neke je propustio zbog korona virusa, postigao je jedan gol, a za jedan je asistirao.


tagovi

Serija ALacioVeronaDarko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara