(Star sport)
(Star sport)

Povratak posle 12 godina: Medojević stiže u Vojvodinu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.07.24. | 15:32

Predsednik Dragoljub Zbiljić na Kipru ugovara transfer

Vreme je! Želela je Vojvodina da vrati jednog, a dobiće drugog asa. Plan je bio da se Dušan Tadić ponovo nađe na “Karađorđu”, mada će taj posao sačekati povoljniji trenutak, a dok se ne realizuje u Novom Sadu će se opet pojaviti – Slobodan Medojević, saznaje Mozzart Sport.

Da je odlučna da fomira tim koji bi igrao bitnu ulogu u Mozzart Bet Superligi Srbije i ostavio trag u evropskom fudbalu Voša je demonstrirala poslednjim potezom. Njen predsednik Dragoljub Zbiljić se nalazi na Kirpu i sa čelnicima AEL-a iz Limasola pregovara o uslovima pod kojima bi mogao da “oslobodi” iskusnog centralnog vezistu i vrati ga u Srpsku Atinu. I ne samo da pregovara, nego je, prema informacijama Mozzart Sporta, blizu rešenja na osnovu kog bi se transfer Medojevića uskoro realizovao, a crveno-beli dobili nekadašnjeg kapitena, 12 godina pošto se ovaj otisnuo u inostranstvu.

Izabrane vesti

Bilo je i ranije pokušaja Vojvodine da vrati Medojevića, o tome je javno govorio Milan Kosanović pre nešto više od tri godine, kad je Slobodan još bio u Nemačkoj. Do saradnje nije došlo tad, ali bi moglo sad, pa da 33-godišnji fudbaler predstavlja kapitalca u sastavu trenera Božidara Bandovića. Uostalom, Medojević je i ranije, više puta, čak i kad je s njim kontaktirala Crvena zvezda, jasno stavio do znanja da bi u Srbiji mogao da igra samo za Vojvodinu i sva je prilika da će to obećanje ispuniti.

Pesimisti će reći da je islužen, ali ne zaboravite da Medojević ima “tek” 33 godine, što u modernom fudbalu nije mnogo, jer karijere umeju da traju i do 40. Ime i znanje sticao u dresovima Volfzburga, Ajntrahta i Darmštada, dva pehara Kupa Nemačke, dok je poslednjih pet godina proveo na Kipru. Minulog leta je produžio ugovor sa AEL-om do juna 2025. i čini se da je ovo idealan trenutak da okonča misiju na Sredozemlju tako da i njegov sadašnji klub dobije neku sumu na ime obeštećenja, dok bi Vojvodina dobila pojačanje za kakvim je tragala godinama.

Kad okonča sastanak sa čelicima kluba iz Limasoma, Dragoljub Zbilić će direktnim letom stići u Amsterdam na prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Ajaksa.


tagovi

FK VojvodinaSlobodan MedojevićAEL LimasolLetnji prelazni rok 2024letnji prelazni rok 2017

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara