Komentari na vest

Povratak na mapu Siniše Saničanina

N

Nejbi

pre oko 1 godinu

Sad treba Dijabetea izbaciti iz ekipe a Sanija ostaviti nidje veze.
N

Nejbi

pre oko 1 godinu

Sanicaninu !Onaj penal protiv Serifa ti nikad oprostiti necu. Ono da je zidar sa skele sisao i s fanglom uruci uradio ja bi nekeko razumio a ti profesionalac. .. Van svake pameti. Maljuga ostaje maljuga.
Р

Рупа

pre oko 1 godinu

Он и Вујачић, две највеће киксаре које су играле за наш клуб а играју на осетљивим позицијама. Дао бих шансу неким нашим младим момцима из омладинске школе а овима се захвалио.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sanicanin je solidan stoper ali Partizanu treba bolji mozda bi trebalo vratiti Spanca Mark Valjentea ili dovesti nekog stamenog Argentinca,Francuza,Hrvata,Marokanca,Holandjanina.
J

Jelenko P

pre oko 1 godinu

Umjesto da bude sklonjen iz ekipe zbog NAMJERNOG penala koja je prouzrokovala ispadanje iz evropskog takmicenja on je i dalje tu.A mozda je covjek uradio samo ono sto je morao.
f

firma

pre oko 1 godinu

ako ne valja vama, nek se vrati kuci, Sanicanin-Traore bedem
G

Gost021

pre oko 1 godinu

Moze samo da greje klupu Vitasu i Ljubisavljevicu
a

aca sd

pre oko 1 godinu

Ima sve fiz.karakter.ali sve ostalo ispod proseka.Kompl.odbrana je spremna za metlu.
Р

Реално

pre oko 1 godinu

Овај дечко сваки дан да иде и пали свећу јер му је запало да ИЗУЗЕТНО добро зарађује и лагодно живи од фудбала. Иначе играч ниво друге лиге Словачке.
u

uprava napolje

pre oko 1 godinu

Ovo je kostalo,brat bratu, bar 5 glava...u evrima. Treba bas da se potrudis da nadjes nacin da nahvalis lika,koji zamalo da opet skrivi penal,cije je svako iznosenje lopte,potencijalna kontra za protivnika,koji je gora kiksara i od Svete Markovica.
B

Bidža

pre oko 1 godinu

Iskreno sam da ce pomenutih stopera u Partizanu od leta ostati samo mladi Mihajlo Ilic....ovi su daleko od nivoa FK Partizan,zato smo tu gde i jesmo....Imaju menadzere Ristice,Raje Bozovice... Kako bre da pobedimo nekog kad ne mogu loptu do centra da iznesu. E moj Partizane ko sve igra za tebe😭😭
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Odbrana je Partizanov najmanji problem. Problem broj jedan – uprava koja nece da ide ni poslije 6 godina bez trofeja. Problem broj dva – autoritativan trener koji ce imati odrjesene ruke da dovodi igrace koje on hoce i za koje on misli da se uklapaju u njegov sistem igre. Problem broj tri – nedostatak pravog golmana koji ce odbrani i ostatku tima dati sigurnost u igri. Problem broj cetiri – nedostatak jednog pravog kreatora igre (Natho bi uz takvog igraca bio samo jos bolji i korisniji) i jednog pravog zadnjeg veznog kao sto je, samo primjera radi, nekad davno bio Duljaj. Rjesi te stvari prvo, pa ces vidjeti da ni Sanicanin ni Vujacic ni Markovic nisu nikakav stvarni problem i da mogu daleko vise nego sto trenutno pokazuju.
S

Sablasno

pre oko 1 godinu

Steta je sto se mali Ilic povredjen ali se nadam da ovog Sanicanina necemo jos dugo gledati u Partizanovom dresu....posao sam na stadion i kada sam na insta video da je u sastavu napravio krug i vratio se kuci. Zbog ovakvih igraca veliki broj navijaca i ne gleda fudbal....mozda je on dobar covek ali nije za Partizan.
G

Gost е

pre oko 1 godinu

За Свету Марковића је Барези.
e

e Gost

pre oko 1 godinu

Mislis Markovic je Barezi za ovog nesrecnika,a i Markovic je ocajan.
F

Fontana9

pre oko 1 godinu

On nije za ovaj sport.
J

Jesse Custer

pre oko 1 godinu

Blokirao Miloša Pantovića... Rukom.
N

NSBG

pre oko 1 godinu

Jedan vrhunski igrač a još bolji čovek.Par ljudi iz Partizana kazr da je najbolji na svim treninzima,nikad nijedan nije propustio,da nikad problem nije napravio sa bilo kojim trenerom ali on nema veze i vezice kao sto imaju ostali.Momak protiv Vozdovca perfektan,svaki pas dao bez nabijanja nebu pod oblake.
g

gostivoje

pre oko 1 godinu

Partizanov problem u odbrani je prvenstveno Svetozar Markovic koji svojim konstantnim kiksevima, iz utakmice u utakmicu, stvara sanse protivnickim timovima, a unosi paniku u svoj tim. Igrac koji izgleda nigde ne moze da igra osim u Partizanu, gde je vec treci put a tek je preso dvadesetu...
T

Tubeki

pre oko 1 godinu

Pa kiksaju samo tako i Vujacic, a sta tek reci za Sanicanina
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Meni je neverovatno da on jos uvek igra u Partizanu...