Komentari na vest

Povratak kući posle deset godina: Otišao kao dete, vratio se kao šampion, da Barsu vrati na tron

Д

Дугоушко

pre oko 1 mesec

Реално ово је требало Барси уместо Гундоана, дечко је стабилнији од њега са лоптом и млађи више снаге, само повреде су мука, биће занимљиво против Реала
C

Comilionnn

pre oko 1 mesec

Da im nije bilo Andy Bare ne bi ni to pojacanje doveli. Andy trlja ruke. Svaka cast coveku i Gvardiola kad je prodao Man Sitiju. Fati je cirkuzant on moze za Begaljicu da igra, Felix talenat ali ne i koristan igrac. Da su doveli Wilijamsa druga prica. I kad se budu resili Ter Stegena tad ima da prorade,sto rece Andjus on je kao neka utvara za taj klub. Golman je u ozbiljnom padu odavno kao i Scesni iz Juvea, ali vidim oni to menjaju i prave sad neki tim koji bi za dve godine bio malo vise konkuretniji za titulu, nesto manje u ligi sampiona.
B

BambiKeks

pre oko 1 mesec

Biće zanimljivo gledati Barsu pod Flikom kako će izgledati . Videćemo kad počnu utakmice ovako može samo da pričamo . U ozbiljno su problemu sa novcem evo kraj Avg a oni jednog igrača doveli , slabo. Trebaće vremena da se bude kao što je bilo .
k

kkp barsa.

pre oko 1 mesec

to je to ono pravo, nase dete, sto je falilo, jos Niko , zadnji vezni stena , i naravno prodati rasteretiti skupe a nepotrebne igrace (Gundogan, Erik Garsija, Lengle, Feliks, Fati ili Tores)
G

Gost129909

pre oko 1 mesec

Gundogan nepotreban igrac? Pa prosle sezone je odigrao najvise utakmica i verovatno je bio i najbolji igrac Barse. Ima minimum jos dve vrhunske sezone u nogama. Feliks je vec otisao,istekla mu je pozajmica. Garsija mora da ostane jer se na Arauha ne racuna do januara zbog povrede. Feran i Fati su realno viskovi mada mislim da Fati verovatno ostaje.
i

internazionale

pre oko 1 mesec

bravo majstore!
K

Kalistorealy

pre oko 1 mesec

60 miliona za igraca, koji statisticki 40% utakmica tokom sezone propusti zbog povreda. Doveden na poziciju, gde imas 3 fenomenalna igraca (jedan od kojih je bio u prednosti i u reprezentaciji, u odnosu na Olma, sve dok ga nisu povredili), koji su vec neko vreme u sistemu. Ali zato, odbijas da dovedes NIka Vilijamsa, na poziciju, koja je problematicna i na poziciji 6, ce ti igrati Andersen... Laporta mora da ide
M

Marekka

pre oko 1 mesec

Kako se vidi da je Barsa lose radila poslednjih godina. Odrekla se Olma, Xavi-a Simonsa mislim da su i Kukurelju i Grimalda pustili sve za neke smesne sume.
0

000

pre oko 1 mesec

Simons je otisao za parama u PSZ dok jos nije bio ni punoletan
G

Gost1245

pre oko 1 mesec

Nema zime za Barcelonu. Moze i potrajati koju godinu ali konacno se vracaju na fabricke postavke. Nosioci igre ce im biti igraci iz njihovog pogona, savrseno se znaju i rasli su skupa. I to jedini Olmo ima 26, mnogi ni 20. Bice za koju godinu opet guznjava reala kao onomad dok ih je Guardiola vodio.
p

poty

pre oko 1 mesec

Samo sto je Barsa tada imala Mesija koji je rokao po 60 golova po sezoni kao od sale...
G

GossNK

pre oko 1 mesec

Barsa se vratila u 1:1 sto se fice ffp la lige. To znaci da je klub napokon stabilizovao finansije i moze se ocekivati jos dolazaka, ja se nadam vise odlascima
D

DakaCZ

pre oko 1 mesec

Volim Barsu baš mnogo,malo manje od Zvezde razume se,i mislim da je ovo prava nadogradnja na već postojeći tim.Ako se dovede i Niko Wilijams šanse za uspešnu sezonu bi drastično skočile.Sa ova dva igrača dobija se druga dimenzija.
l

lllzzr

pre oko 1 mesec

koliko je dinamo ozbiljan klub kad dovede ovakvog igraca

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Aj sto ga dovede nego sto ima igra 6 godina!?!?
A

Aruna Dindane

pre oko 1 mesec

Dosao kao kusur u transferu Alena Halilovica,gde je sada Halilovic,a gde je Olmo...
p

puta madrid

pre oko 1 mesec

Ajmo jos i nico williams da masina krene da gazi
U

U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Druze barsa jedva skupila pare za olma…