(MN Press)
(MN Press)

Potvrda iz Pančeva: Pregovaramo sa Partizanom za Romanića

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.08.24. | 12:33

Posao bi uskoro trebalo da bude priveden kraju

Partizan hoće, a hoće i Železničar. Čini se da prepreka za transfer Lazara Romanića iz Pančeva u Humsku 1 nema. Samo je pitanje tajminga kad je posao biti utanačen i ozvaničen.

Svakako ne danas, pošto popularna „dizelka“ igra susret petog kola Mozzart Bet Superlige sa IMT-om i cilja tri boda, posle trijumfa u prošlom kolu u Ubu. Posle toga će se status najboljeg igrača Želje staviti na dnevni red i sve upućuje na zaključak da će strelac dva gola u tri utakmice, koliko je dosad odirgao od početka sezone, promeniti sredinu.

Izabrane vesti

Sa Topčiderskog brda se ne oglašavaju, ali zato sa druge strane Dunava stiže potvrda da je Lazar Romanić u fokusu.

Tačno je, pregovaramo s Partizanom u vezi s transferom Romanića. Danas imamo važnu utakmicu sa IMT-om, pa ćemo od sutra da se bavimo time“, predočio je Zoran Naunković, predsednik Železničara u izjavi za Informer.

U ovom trenutku nema informacija koliko bi koštao ovaj transfer, ali imajući u vidu da viceprvak Srbije bez problema plaća i po 1.400.000 evra za Perunaca Žao Grimalda, te da je za Stefana Kovača iz Čukaričkog izdvojio 350.000 evra i procente, deluje da neće biti problema da se dogovori sa rukovodstvom Železničara.

Na dovođenju Lazara Romanića insistira trener Partizana, Aleksandar Stanojević. Od početka sezone povratnik na klupu nije zadovoljan Mateusom Saldanjom koji je pritom na izlazim vratima i autor deset golova iz minule sezone je projektovan kao njegova zamena u špicu. Biće interesantno pratiti da li će u novonastalim okolnostima Lazar Romanić igrati za ekipu Marka Savića protiv Traktorista.





tagovi

Letnji prelazni rok 2024transferiLazar RomanićFK ŽelezničarFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara