Potpisao Nikola Đurđić, tražio ga sportski direktor

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.03.18. | 12:07

Ugovor 1+2

Srpski napadač Nikola Đurđić treći put u Švedskoj. Tresao je mreže dok je nosio dresove Helsinborga i Malmea, a čelnici Hamarbija uvereni su da će u u novom klubu.

Bivši centarfor Partizana potpisao je jednogodišnji ugovor sa Hamarbijem, uz opciju produžetka za još dve sezone. Stigao je kao slobodan igrač pošto je prethodno raskinuo saradnju sa danskim Randersom, gde je dao četiri gola na 29 mečeva. Javnosti je predstaljen zajedno sa još jednim iskusnim ofanzivcem Erkanom Zenginom, povratnikom iz Turske posle devet godina.
Bio sam prilično uspešan u Švedskoj i nadam se da ću nastaviti u tom stilu. Srećan sam što sam došao, biće zabavno“, rekao je Đurđić, na čijem je dolasku insistirao sportski direktor Jasper Janson, zadužen za angažmane igrača i u Helsinborgu pre šest godina, kad je Nikola na 11 utkamica dao čak deset golova tokom pozajmice iz norveškog Havesunda.

Izabrane vesti

Nikola Đurđić je u karijeri igrao za pirotski Radnički, Voždovac, Havesund, Helsinborg, Grojter Ffirt, Augzburg, Malme, Fortunu iz Diseldorfa, Partizan i Randers.

FOTO: Star sport


tagovi

Nikola ĐurđićHamarbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara