""
""

Potpisao Aleksandar Lazevski

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.07.15. | 18:44

Bivši bek Partizana pronašao novi klub

Nova stanica u karijeri Aleksandra Lazevskog (27) su Lučani. Nekadašnji levi bek Partizana i čelnici Mladosti potpisali su ugovor kojim je novi član Superlige dobio značajno pojačanje pred početak povratničke sezone u elitnom rangu srpskog fudbala.

Lazevski je danas promovisan u sedmo pojačanje Lučanaca ovog leta, pre njega doveli su: Aleksandra Živanovića i Miloša Lepovića iz  Jagodine, Tomea Kitanovskog iz Voždovca, Miloša Mijića iz Novog Pazara, Nemanju Jelčević iz Čukaričkog i Miloša Šaparu iz Kozare. Osim toga sa pozajmica su se vratili Miloš Ristić (Železničar, Lajkovac) i Matija Protić (Polet, Ljubić).

Izabrane vesti

Lazevski se tako posle godinu dana vratio u srpski fudbal. Sezonu 2014/15 je počeo u dresu Rada kao pozajmljen fudbaler ukrajinske Hoverle, da bi zimus otišao u Olimpiju iz Ljubljane, za koju je odigrao sedam utakmica.

Zanimljivo, Aleksandar Lazevski je debitovao za prvi tim Partizana (za koji je igrao šest godina) upravo u Lučanima, 22. septembra 2007. godine, kad je postigao i gol u pobedi ekipe trenera Miroslava Đukića (4:1). 

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaprelazni rok 2015Mladost LučaniAleksandar Lazevski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara