(©Reuters)
(©Reuters)

Postekoglu kandidat za novog selektora Engleske

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.24. | 18:28

Australijanac na listi stručnjaka o kojima razmišljaju u Savezu

Završila se misija Gareta Sautgejta, kao što je obećao kada je kretao za Nemačku, odstupio je sa funkcije selektora nakon što nije uspeo da osvoji Evropsko prvenstvo.

Engleski fudbalski savez je krenuo u misiju da nađe novog selektora, nema mnogo vremena za vaganje, jer je Liga nacija pred vratima. A, kako je otkrio britanski Telegraf, jedan od kandidata koji se visoko kotira na listi je Angelos Postekoglu, menadžer Totenhema.

Izabrane vesti

Australijancu grčkog porekla nije nepoznata selektorska uloga, jer je četiri godine bio na klupi Australije (2013-17), a dobro se za poslednjih godinu dana, koliko je menadžer Totenhema, upoznao sa igračima Premijer lige.

Postekoglu je predlog tehničkog direktora FS Engleske Džona Mekdermota, koji je pratio razvoj njegove karijere od Japana do Škotske i veoma ceni Postekogluov rad.

Ipak, na listi kandidata lider je Li Karsli, sadašnji selektor mlade reprezentacije Engleske. A, tu su i Edi Hau, Grem Poter i Maurisio Poketini. Kod svih pomenutih je, ipak, dosta velika prepreka što u selektorskoj ulozi ne mogu ni da priđu zaradi koju imaju kao klupski treneri.


tagovi

Angelos Postekoglureprezentacija EngleskeTotenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara