Komentari na vest

Poslednje upozorenje kupcima Čelsija značajno umanjuje šanse kontroverznoj porodici Rikets

G

Gost567

pre oko 2 godine

Na kraju Romanu skidaju sankcije i moša za sve.
B

Boze zdravlja

pre oko 2 godine

Roman odigrava ulogu u dogovoru izmedju Rusije i Ukrajine,ukidaju mu se sankcije i žurka stoleća :)
T

TP-1

pre oko 2 godine

Ima li neko da od simpatizera Celzija kaze nesto optimisticno,ohrabrujuce za klub? Ja kao veliki simpatizer mislim da ce klub debelo da se sroza.Nadam se da gresim. Ko god da dodje bice nivo ispod Abramovica.
K

Kosta11

pre oko 2 godine

Ne mora da znaci,ako bude ulagao bar po 250-300 miliona sto sada i nije neka cifra po prelaznom roku celsi ce biti jak .
@

@Kosta11

pre oko 2 godine

Ko da uloži €250-300 miliona godišnje, Amerikanci? Pa ti druže o biznisu veze nemaš. Ko može da ulaže danas 300 miliona godišnje u transfere - samo onaj ko želi da baci novac iz svog džepa, ko je lako zaradio poput Rusa koji je opljačkao svoj narod ili poput Arapa koji žele Zapadu da pokažu mišiće. Amerikanci su racionalni u biznisu, oni kupuju klub da naprave pare, sigurno neće dozvoliti da im klub duguje 2 milijarde kao Abramovič što je uradio. Čelsi je prihodovao godišnje pre Covida oko €500 miliona od svih komercijalnih aktivnosti, TV prava i ulaznica. U poslednjoj godini imao je troškove poslovanja oko €600 miliona godišnje, pa je lako izračunati sa su završavali u minusu na kraju godine u onim sezonama u kojima su trošili na transfere 100-150 miliona. E sada zamisli da na transfere troše tih tvojih 250 miliona - gde je tu logika i zarada? Ameri će se fokusiratina u Marketing posebno u SAD da bi povećali prihod od TV prava i sponzora - moguće da će odmah na početku da potroše neku lovu na igrače koju će provići kao “investiciju” kroz papire, ali u narednim godinama ne treba očekivati veliku potrošnju na transfere od Čelsija ako ne budu istovremeno proda li igrače. Gledaj Liverpul šta radi, isto tako će i ovi, jedan igrač godišnje se dovede ako ima potrebe i to je to…
S

Sasa1989

pre oko 2 godine

U prevodu prodace Celsi onome ko bude prihvatio da jednog dana vrati klub Romanu…