Poslednja vest: Partizan bez Ostojića na Molde

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 12:07

Stručni štab nije želeo da rizikuje

Junački je izdržao Bojan Ostojić revanš sa Malatijom, ali je na toj utakmici dodatno pogoršao povredu aduktora. Sedam dana oporavka, ipak, nije bilo dovoljno. Poslednja vest iz Humske glasi da iskusni štoper neće biti u sastavu za meč sa Moldeom!

Trenirao je Ostojić noć uoči utakmice, bio je među fudbalerima koji su se spremali za meč, međutim, pokazalo se da nije i sto odsto spreman. A, trener Milošević je samo koji sat ranije na konferenciji za novinare rekao:
Potrebni su nam igrači koji su samo sto odsto spremni, fizički i psihički“.

Izabrane vesti

Konačna odluka posle završnog treninga, koju je doneo stručni štab Partizana je da Ostojić propusti prvi meč sa Moldeom, da bi bio spreman za revanš. Procenjeno je da je previše rizično da igrač koji nije trenirao prethodnih dana i kojem povreda nije sto odsto zalečena bude u startnoj postavi.

Na teren će zbog toga Igor Vujačić, letošnja akvizicija iz Zete, koji je igrao umesto Ostojića u poslednjim minutima meča sa Malatijom u Beogradu, kao i protiv Rada u minulom prvenstvenom kolu.

Ako ima nešto dobro u ovoj lošoj vesti za crno-bele, to je da će iskusni štoper Ostojić izbeći mogućnost da dobije treći žuti karton večeras, pošto je jedini igrač u sastavu Partizana koji ima dve, te će makar sa te strane biti u kombinaciji za odlučujuću utakmicu za plasman u Ligu Evrope, sledeće nedelje u Norveškoj.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara