Poslednja vest iz Bodea: Luka Ilić u startnih 11 Crvene zvezde

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.08.24. | 18:25

Puma Rodrigez zbog povrede ispao iz konkurencije

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Bodea)

Promena u startnoj postavi Crvene zvezde pred samu utakmicu u Bodeu. Umesto povređenog Pume Rodrigeza, mesto u timu od starta utakmice protiv norveškog šampiona zauzeće Luka Ilić.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi kako će srpski šampion izgledati formacijski na terenu. Da li će doskorašnji član Siti grupe zaigrati kao neko improvizovano krilo ili će doći do značajnijih pomeranja u timu.

Očekuje se da će Crvena zvezda zaigrati u sastavu: M. Ilić – Seol, Điga, Spajić, Rodić – Hvang, Elšnik – L. Ilić, Ivanić, Olajinka – Endijaje.

Luka Ilić je bio jedan od zapaženijih igrača Crvene zvezde tokom priprema, nametnuo se tokom pripremnih mečeva u Rusiji, pa je bio starter u mečevima sa Jedinstvom iz Uba i Mladosti iz Lučana u Mozzart Bet Superligi. Ipak, povratkom Mirka Ivanića u tim morao da se preseli na klupu za rezervne igrače, pa je u mečevima sa Tekstilcem, Novim Pazarom i Čukaričkim ulazio u samom finišu utakmice. U Pančevu je ušao tek u 81. minutu, ali je bio izuzetno motivisan, pa je zatresao mrežu nakon osam minuta.

Milojević je u utakmicama sa Teksilcem i Novim Pazarom na desnom krilu davao prednost Jegoru Prucevu, ali sada ipak nije gurnuo u vatru ruskog fudbalera. Potencijalna opcija je mogao da bude i Felisio Milson, iako je on pre svega levo krilo. Zvezdin šef struke je očigledno želeo da pojača ekipu na sredini terena, gde će se voditi ključna bitka za prevlast na terenu.



tagovi

Luka IlićPuma RodrigezVladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara