Grizman na naslovnoj Ekipa
Grizman na naslovnoj Ekipa

Posle transfera teškog 120.000.000 evra, Barsa očajnički tera Grizmana i nudi ga i Sitiju i Totenhemu

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.07.21. | 12:20

Od ranije i Atletiku za Saula, Juventusu za Dibalu…

Filipe Kutinjo je već postao sinonim za promašenu investiciju Barselone, a sada i Antoan Grizman prerasta u problem katalonskog giganta. Iako je ipak odigrao nešto više od Brazilca, Barse se svim silama upinje da se otarasi plate francuskog reprezentativca od skoro 20.000.000 evra neto, odnosno blizu 36.000.000 bruto.

Odavno se zna za predloženu trampu sa Atletikom: Grizman u Madrid, Saul Njigez u Barselonu. Zatim je kao ideja provejavala i trampa sa Juventusom za Paula Dibalu. Ugledni Ekip sada piše da su Katalonci 30-godišnjeg napadača ponudili i Totenhemu i Mančester Sitiju.

Izabrane vesti

Totenhemu će možda biti potreban špic ako Hari Kejn istera svoje i dobije dozvolu da ide, dok je Siti u potrazi za napadačem otkako je otišao Serhio Aguero. Argentinac baš u Barsu, koja je dovela i Memfisa Depaja i napravila gužvu koju sada mora da reši. Jer ta je gužva napravila i veliki trošak.

Problem za Barselonu je što to svi znaju, pa ne mogu Katalonci previše da zatežu sa uslovima. Posebno zato što Grizman hoće samo u Madrid, iako mu Atletikovi navijači još pamte “izdaju” od pre dve godine.

Što se tiče Barselone, dug je astronomskih 1.200.000.000 evra. A kad je toliki, nema tu mesta emocijama. Čak ni prema igraču koga si doveo za 120.000.000.



tagovi

Antoan Grizmanletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Barselona
Juventus
Man. Siti
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara