Fuseni Dijabate (©Starsport)
Fuseni Dijabate (©Starsport)

Posle Partizana Dijabate u borbi za opstanak u Švajcarskoj?

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.09.23. | 11:15

Fudbaler iz Malija navodno ide u Lozanu

Oduševio je na početku crno-bele avanture, ali se posle pokazalo da ga uglavnom zanimaju samo evropske utakmice, dok mu domaće prvenstvo i nije bilo preterano zanimljivo. A onda se pokazalo i da mu se baš ne ostaje u Humskoj, pa kad mu klub nije da ide Fuseni Dijabate je samoinicijativno rešio da jednostavno – ode.

Prvo se nije pojavio na pripremama, dugo u klubu od 27-godišnjeg krila nisu čuli ni glasa, onda se pojavila glasina da bi mogao u Salernitanu ili holandski Almere, a sada sajt footmercato.net piše da bi mogao u Švajcarsku. Konkretno u Lozanu. I ovu bi informaciju trebalo ozbiljno shvatiti pošto je u pitanju izvor koji je manje više redovno u kontaktu s Dijabateom o čemu svedoči i nedavni intervjui.

Izabrane vesti

Doduše, nejasno je kako će to uraditi, jer je prema dostupnim informacijama on i dalje pod ugovorom sa Partizanom. Osim ako se u međuvremenu nije desilo nešto o čemu javnost nije obaveštena. Jer kako isti pomenuti footmarcato.net tvrdi – posao je maltene završen i Dijabate se već priprema da se priključi novom klubu.

Čekaju ga sasvim drugačiji izazovi od onih u Humskoj, pošto je Lozana tek prošle sezone izborila promociju u elitni rang takmičenja u Švajcarskoj, posle šest kola je pretposlednja na tabeli sa samo četiri osvojena boda.



tagovi

Fuseni DijabateLozanaFK PartizanLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara