{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dosadašnji desni bek Javora biće treće pojačanje Zvezde ovog leta
Posle Gavrića i Despotovića na Marakanu stiže i Đorđević
"Đorđević u duelu s Pečnikom"

Popunjavanje igračkog kadra pre najvažnijeg dela priprema koji će biti obavljen u Sloveniji bio je jedan od prioritetnih zadataka čelnika Crvene zvezde koji su prethodnih dana najviše vremena potrošili upravo baveći se dovođenjem pojačanja.

Tako su dogovoreni dolasci Nenada Gavrića i Đorđa Despotovića, a prema saznanjima MOZZART Sporta, na Marakanu će ubrzo stići i Predrag Đorđević, desni bek Javora. S obzirom na to da će Marko Petković otići u slučaju prave ponude (ispostavilo se da Sportingova nije bila takva), jasno je da je crveno-belima potreban igrač na ovoj poziciji, za koju konkuriše i iskusni Saša Cilinšek.

Đorđević ima 24 godine, rođen je u Leskovcu, ponikao je u Vlasini i, zanimljivo, 2003. sa 13 godina prešao u Partizan. U mlađim kategorijama crno-belih ostao je do 2006, kada se vratio u rodni kraj. Posle igranja za Vlasinu, Dubočicu, Jagodinu i niški Sinđelić, na superligaškoj sceni dokazao se u dresu Javora za koji je standardno igrao prethodne dve sezone. Na početku karijere bio je napadač, igrao je i na poziciji levog beka, ali se u Ivanjici profilisao kao desni bek.

(Foto: STAR SPORT)

Najnovije vesti


×