"Đorđević u duelu s Pečnikom"
"Đorđević u duelu s Pečnikom"

Posle Gavrića i Despotovića na Marakanu stiže i Đorđević

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.07.14. | 17:45

Dosadašnji desni bek Javora biće treće pojačanje Zvezde ovog leta

Đorđević u duelu s Pečnikom

Popunjavanje igračkog kadra pre najvažnijeg dela priprema koji će biti obavljen u Sloveniji bio je jedan od prioritetnih zadataka čelnika Crvene zvezde koji su prethodnih dana najviše vremena potrošili upravo baveći se dovođenjem pojačanja.

Izabrane vesti

Tako su dogovoreni dolasci Nenada Gavrića i Đorđa Despotovića, a prema saznanjima MOZZART Sporta, na Marakanu će ubrzo stići i Predrag Đorđević, desni bek Javora. S obzirom na to da će Marko Petković otići u slučaju prave ponude (ispostavilo se da Sportingova nije bila takva), jasno je da je crveno-belima potreban igrač na ovoj poziciji, za koju konkuriše i iskusni Saša Cilinšek.

Đorđević ima 24 godine, rođen je u Leskovcu, ponikao je u Vlasini i, zanimljivo, 2003. sa 13 godina prešao u Partizan. U mlađim kategorijama crno-belih ostao je do 2006, kada se vratio u rodni kraj. Posle igranja za Vlasinu, Dubočicu, Jagodinu i niški Sinđelić, na superligaškoj sceni dokazao se u dresu Javora za koji je standardno igrao prethodne dve sezone. Na početku karijere bio je napadač, igrao je i na poziciji levog beka, ali se u Ivanjici profilisao kao desni bek.

(Foto: STAR SPORT)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag ĐorđevićJavorFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara