Luter Sing (©Starsport)
Luter Sing (©Starsport)

Posle Čukaričkog šest meseci bez kluba – spas traži u Rumuniji

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 14:25

Luter Sing blizu dogovora sa Politehnikom Jaši

Povremeni fudbalski reprezentativac Južne Afrike Luter Sing konačno je blizu pronalaska novog angažmana. Šest meseci posle rastanka sa Čukaričkim ovaj 26-godišnji krilni napadač je pred potpisom za rumunskog prvoligaša Politehniku Jaši.

Afrički portal Ajdiski tajms javlja ovu informaciju. Navodno, Politehnika je Singa obeležila kao prioritet u letnjem prelaznom roku.

Izabrane vesti

Ranijih nedelja se takođe pisalo da bi nekadašnji fudbaler Brage, Pakos Fereire, Kopenhagena i Šavesa mogao da se preseli u Rumuniju, ali tada je navodno u priči bio šampion FCSB. Ispostavilo se da od toga ipak nema ništa, da je realnija opcija klub koji je prošle sezone za dva poena izbegao ispadanje u drugi rang.

Sing je u Beogradu živeo od septembra prošle godine do početka januara, kada se sporazumno rastao sa Brđanima. Pre toga nije uspeo da se nametne tadašnjem treneru Čukaričkog Igoru Matiću, zabeležio je 16 nastupa, ali je na terenu zbirno proveo samo 379 minuta. I to mu je bilo dovoljno za dva gola u Mozzart Bet Superligi Srbije, po jedan protiv Voždovca i Vojvodine.

Sing je za reprezentaciju Južne Afrike odigrao 13 utakmica, uz tri postignuta pogotka.


tagovi

Luter SingPolitehnika JašiRumunija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara