"Pantović ulazi u igru"
"Pantović ulazi u igru"

Posle četvrt veka - Srbin u Bajernu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.10.15. | 17:45

Miloš Pantović u 92. minut zamenio Artura Vidala i debitovao u prvom timu bavarskog giganta

Pantović ulazi u igruNije baš da mu je sve to bilo sasvim strano. Igrao je Miloš Pantović u društvu Tomasa Milera, Marija Gecea, Ćabija Alonsa i ostalih još prošle jeseni. Ali bio je to Paulaner kup. Danas je 19-godišnji krilni fudbaler poreklom iz Arilja osetio i kako je to debitovati na velikoj sceni. U minimalcu nad Verderom u  devetom kolu prvenstva Miloš Pantović  je prvi put zaigrao za seniorski tim Bajerna u Bundesligi!

Istina, mogao je samo da oseti šta ga čega u budućnosti, jer je na teren kročio u drugom minutu sudijske nadoknade. Odmenio je - Artura Vidala. Velika čast. Ali nema sumnje da je ovo bila samo prva u nizu prilika jer je jasno da u Bajernu ozbiljno računaju na Pantovića, koji je i rođen u Minhenu i koji je prošao sve klupske selekcije još od one U12 na početku, ali je uvek želeo da zaigra za Srbiju.

Izabrane vesti

Uostalom, podsetite se šta je Pantović govorio u intervjuu koji je MOZZART Sportu dao još u martu 2013. Između ostalog, da je veliki navijač Crvene zvezde, da mu je uzor Novak Đoković i što je najbitnije da se - oseća Srbinom.

SRPSKI SINOVI: Miloš Pantović, Slavni Bajern stvara špica za Srbiju!

Ispravite nas ako grešimo, ali mislimo da Srbina u dresu Bajerna nismo gledali još od 1990. godine kada je Radmilo Mihajlović završio avanturu u Minhenu?

(FOTO: Twitter/@FCBayern)


tagovi

NemackaMiloš PantovićEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara