Posao nije pokvario ni PAOK: Čumić potpisao za Olimpijakos

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.12.19. | 16:40

Klub iz Soluna u poslednjem trenutku pokušao da preotme doskorašnjeg igrača Radničkog, ali se mladi fudbaler već bio dogovorio sa gigantom iz Pireja

Nikola Čumić je i zvanično novo pojačanje Olimpijakosa. Mladi krilni napadač, kojeg su hteli srpski velikani Crvena zvezda i Partizan, stigao je iz Radničkog iz Niša za obeštećenje od 500.000 evra.

Čumić je prošao lekarske preglede i stavio paraf na višegodišnji ugovor sa gigantom iz Pireja. Odmah nakon potpisa vratio se za Beograd, a do kraja sezone će igrati na pozajmici u Radničkom.

Izabrane vesti

U poslednja 24 časa posao Olimpijakosu je pokušao da pokvari najžešći rival za titulu PAOK, koji je poslao zvaničnu ponudu, ali je Čumić ipak potpisao za klub iz BPIreja.
"Srećan sam što sam došao najveći grčki tim Olimpijakos. Razgovarao sam sa svojim vrlo dobrim prijateljem Lazarom Ranđelovićem i on mi je rekao sve najbilje o timu. Nisam razmišljao ni o čemu drugom, uprokos činjenici da se PAOK umešao u moj transfer, jer sam već sve dogovorio sa Olimpijakosom. Ovo je veliki izazov u mojoj karijeri i pokušaću da ispunim očekivanja ljudi koji su me doveli", poručio je Čumić.

Nikola Čumić je ove sezone zabeležio 16 nastupa za Radnički iz Niša, postigao četiri gola i ostvario jednu asistenciju.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara