(©Reuters)
(©Reuters)

Poruka iz Pireja: Jeste nam dosta bod, ali TSC mora da padne

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.12.23. | 17:00

„Puno poštovanje za Topolčane“, kaže trener grčkog tima Karlos Karvalhal

Istorijska šansa za TSC. Prvi put u istoriji kluba je zaigrao u grupnoj fazi nekog evro kupa i odmah ima priliku da prezimi.

Za to je Topolčanima potrebno da u četvrtak veče pobede Olimpijakos u Atini. Misija jeste teške, ali nije nemoguća, pogotovo što su Grci u jako lošoj formi u poslednje vreme, čak su promenili i trenera nedavno.

Izabrane vesti

Prednost Olimpijakosa je što mu odgovara i remi da bi zadržao treće mesto, ali trener Karlos Karvalhal tvrdi da taj rezultat nije u planu njegovih pulena.

„Spremni smo za ovaj jako bitan meč. Dovoljno smo inteligentni da znamo koje su nam jače strane i da gradimo igru na njima. Apsolutno poštujemo tim iz Bačke Topole, znamo koliko su jaki. Ipak, iako nam odgovara i remi da bismo prezimeli u Evropi, zanima nas isključivo pobeda“, poručio je Karvalhal.

Grci ovog puta neće imati podršku publike, jer je Vlada zabranila navijačima dolaske na stadion na neodređeno vreme.

„Nije to neki veliki hendikep za nas, jer ko god obuče dres Olimpijakosa mora da pruži od sebe maksimum. Nema izgovora ako to ne učini“.

S obzirom da je nedavno preuzeo ekipu, očekuje se da Karvalhal donese određene promene.

„Neću vam reći prvih 11, jer to prvo moraju da saznaju igrači. Ne može sve da se promeni za deset dana, nije bilo nekih strukturalnih promena, ali smo igračima skrenuli pažnju na neke stvari koje moraju da se urade da bi se dobila utakmica“, istakao je Karvalhal.


tagovi

OlimpijakosTSC Bačka TopolaLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara