ZVANIČNO: Boban dobio otkaz u Milanu

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.03.20. | 18:47

Rosoneri saopštenjem potvrdili prekid saradnje

Danima se kuvalo, šuškalo, nagoveštavalo, računalo da je gotova stvar. Od večeras je i zvanično: Zvonimir Boban nije više deo Milana.

Rosoneri su objavili zvanično saopštenje u kojem su obavestili javnost da su prekinuli saradnju sa Bobanom. Nekadašnji hrvatski fudbaler je na mestu Šefa fudbalskih operacija potrajao manje od jedne sezone. Sukob sa Ivanom Gazidisom, direktorom kluba, koštao ga je posla.

Izabrane vesti

U saopštenju Milana stoji:
Milan potvrđuje da je obavestio Zvonimira Bobana o prekidu njegovog ugovora na mestu Šefa fudbalskih operacija, koji stupa na snagu odmah. Klub se zahvaljuje Zvonimiru na svemu što je učinio za Milan u prethodnih devet meseci i želi mu sve najbolje u daljoj karijeri.

Klub pruža podršku Stefanu Pijoliju i njegovom timu u svim aspektima i sa optimizom gleda ka nastavu sezone. Ambicije kluba ostaju da se domogne mesta u vrhu evropskog fudbala, uz investicije u tim koje su u skladu sa odredbama UEFA finansijskog fer-pleja“.

Sasvim je izvesno da je svilen gajtan oko vrata stavljen i drugoj legendi Milana Paolu Maldiniju, koji je u tandemu došao u klupsku upravu sa Zvonimirom Bobanom.

Od naredne sezone Ralf Ragnik će preuzeti funkcije i trenera i generalnog menadžera Milana.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara