Porto u seriji pobeda čeka duel sa Ronaldom, proigrao i Grujić

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.24. | 14:04

Srpski vezista pogotkom najavio pobedu Zmajeva protiv Šturma (2:0)

Period promena je iza Porta, a novo lice Zmajeva makar tokom pripremnog perioda obećava bolje dane.

Po dolasku Andrea Vilasa Boasa na čelo kluba usledile su kadrovske promene među kojima je glavna bila smena Serža Konseisaa.

Izabrane vesti

Rastanak sa doskorašnjim trenerom, tek nekoliko dana po produžetku ugovora, otvorio je prostor na klupi za Vitora Bruna, dotadašnjeg asistenta, sa kojim je Porto tokom pripremnog perioda bez greške.

Vezali su Zmajevi sedam slavlja u kontrolnim duelima od početka jula, a poslednju pobedu u nizu zabeležili su juče protiv Šturma.

Najavu trijumfa režirao je Marko Grujić, srpski internacionalac golom u 33. minutu. Nekadašnji đak Zvezdine škole bio je u drugom planu kod prethodnog šefa stručnog štaba, ali je tokom aktuelnog pripremnog perioda sve češće na terenu što je u susretu sa prvakom Austrije ukrasio i golom.

Na pogodak Srbina glavom posle centaršuta Fernandesa u nastavku se nadovezao gol Denija Namasa za konačnih 2:0, te Zmajevi u pobedničkom raspoloženju dočekuju prijateljski duel sa Al Nasrom Kristijana Ronalda, koji će biti i poslednja provera uoči Superkupa Portugalije protiv Sportinga.


tagovi

PortoMarko Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara