Pored Topića i Čumić stiže na Marakanu

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.12.19. | 08:34

Na meti krilni napadač Radničkog

Sprema Crvena zvezda rekonstrukciju tima, a za početak gleda u domaće dvorište. Ideja da se dovede maltene sve najbolje što se tiče mlađih i perspektivnih igrača, kojima se prognozira svetla budućnost.

Prvi je na meti Mirko Topić, vezista Vojvodine, o čemu je MOZZART Sport pisao, a pored njega, na listi želja šampiona je i krilni napadač Radničkog iz Niša Nikola Čumić. Mladi reprezentativac je zablistao ove sezone na superligaškim terenima, kao nagrada mu je stigao i poziv u državni tim do 21 godine.

Izabrane vesti

Kako tvrdi Žurnal, sa velikom verovatnoćom se može reći da će obojica, Topić i Čumić, nastaviti karijeru na Marakani. Zimski prelazni rok je pred vratima, tako da operativci Crvene zvezde žele da se oba posla ekspresno završe, pa da mladi fudbaleri nastave da se razvijaju u crveno-belom dresu.

Zvezdi je pre dve godine „umakao“ Lazar Ranđelović iz Radničkog, kojeg je odveo Olimpijakos, pa na Marakani ne žele da im se takva situacija ponovi sa Čumićem. I na poslednjoj utakmici krilni napadač je najviše mučio Zvezdu i time se na delu dokazao da zaslužuje šansu u taboru šampiona.

Čumić je rođen u Užicu, karijeru je počeo u Slobodi, igrao je još za Metalac pre nego što je došao u Radnički. Ove sezone je na 13 utakmica postigao dva gola, uz jednu asistenciju.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara