©Starsport
©Starsport

Poljska samo privremena stanica: Srećkoviću odrešene ruke u pronalasku novog kluba

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.24. | 14:23

Igrač Visle Plock nije našao zajednički jezik sa predstavnicima kluba, te bi mogao da promeni sredinu godinu dana pre isteka ugovora

Po završetku polusezone provedene u Novom Pazaru na pozajmici Nikola Srećković se ponovo stavio na raspolaganje stručnom štabu Visle Plock, međutim kako stvari stoje, Poljska će ovog leta biti samo usputna stanica srpskog ofanzivca.

Nakon što se vratio u klub koji ga je prethodnog leta kupio od subotičkog Spartaka, fudbaler rođen 1996. godine obavio je razgovore sa predstavnicima Visle, međutim razmimoilaženja u gledištima uticala su da Srbin dobije prektično odrešene ruke u pronalasku nove sredine.

Izabrane vesti

Naime, usled činjenice da rukovodstvo kluba i Srećković nisu našli zajednički jezik, igraču je dato zeleno svetlo i garancija da neće imati prepreke prilikom eventualnog prelaska u drugi klub uprkos ugovoru koji je na snazi do kraja aktuelne sezone.

Podsetimo, fudbaler koji je put gradio kroz Radovu školu, a potom i prve timove Voždovca, Vojvodine i Spartaka, transferom u Vislu Plock je realizovao prvi inostrani angažman. Tokom prethodne jeseni u Poljskoj je upisao minute na 11 zvaničnih duela, ali je narednih šest meseci proveo na pozajmici u Novom Pazaru za koji je tokom proleća odigrao 18 utakmica i postigao četiri gola.


tagovi

Nikola SrećkovićVisla Plock

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara