Reprezentativci Poljske (©Reuters)
Reprezentativci Poljske (©Reuters)

Poljska i Egipat najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.06.24. | 10:23

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Nova nedelja, novi izazovi. Iako su se skoro sva prvenstva u Evropi završila, bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg proređenog programa. Konkretno, o kecu na Poljsku protiv Turske u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, odnosno o dvojci na Egipat protiv Gvineje Bisao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ove dve kvote nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Prvu pripremnu utakmicu protiv Ukrajine, pre tri dana, Poljaci su rešili u svoju korist. Nadigrali su rivala u prvih pola sata, postigli tri gola i na kraju rutinski slavili sa 3:1. Turska je takođe odigrala jedan pripremni meč, 4. juna je remizirala sa Italijom u Bolonji 0:0. Bila je to četvrta uzastopna utakmica Turske na kojoj nije pobedila, prethodno je u martu izgubila od Austrije (1:6) i Mađarske (0:1), dok je u novembru prošle godine odigrala 1.1 sa Velsom. Poljaci su na poslednja četiri meča sve pobedili, tako su preko baraža i došli do Evropskog prvenstva. Poslednji susret Turske i Poljske smo gledali još 1993. godine, Turci su tada slavili sa 2:1.

GVINEJA BISAO - EGIPAT (PONEDELJAK, 18.00), DVOJKA 1,80

Egipćani su od starta ozbiljno pristupili kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će se 2026. godine odigrati u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi. Posle tri kola su ubedljivo prvi u A grupi, redom su savladali Džibuti (6:0), Sijera Leone (2:0) i najvećeg rivala u borbi za prvo mesto Burkinu Faso (2:1). Sada na red dolazi gostovanje Gvineji Bisao, koja još uvek ne zna za poraz. Otkinula je po bod Burkini Faso (1:1) i Etiopiji (0:0), dok je uz malo sreće, s igračem manje savladala Džibuti (1:0). Egipat je igrao protiv Gvineje Bisao samo jednom, na KAN-u 2022. godine, kada je golom Mohameda Salaha slavio sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara