Policija zabranila zajedničku šetnju navijača Zvezde i Olimpijakosa

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.12.19. | 14:10

Razlog – bezbednosne mere

Imali su tifozi Olimpijakosa i Crvene zvezde da u danu presudnog sudara njihovih klubova u poslednjem kolu Lige šampiona krenu u zajedničku, jednoipočasovnu šetnju od Trga Sintagma u Atini ka stadionu Karaiskaki. Sve je bilo spremno za nezapamćeni korteo dve navijačke grupe, ali je atinska policija rekla: “Ne može“!

Izabrane vesti

To svakako neće sprečiti pristalice crveno-belih iz Pireja i Beograda da zajedno uživaju u utakmici koja u rezultatskom smislu znači evropsko proleće u Ligi Evrope za jedan od dva tima.

Prema određenim informacijama iz Grčke, policija je kategorički odbila mogućnost organizacije ovakvog skupa iz bezbednosnih razloga, ponajviše zbog mogućnosti da bi moglo da dođe do fizičkog obračuna sa navijačima drugih atinskih klubova, Panatinaikosa i AEK-a.

Utakmica između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se od 21 čas po srednjoevropskom vremenu, a skup na Trgu Sintagma trebalo je da bude organizovan u 15 časova. Podsetimo, u Beogradu su pristalice dva kluba napravile korteo od hotela Moskva na Terazijama, pa sve do stadiona Rajko Mitić na Topčiderskom brdu.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara