Komentari na vest

Pola Čelsijeve odbrane slobodno na leto: Aspilikueta ima načelni dogovor sa Barsom

S

Srecko Sojic

pre preko 2 godine

Azpi nam je doneo mnogo radosti i neka ode ja nebi imao rec da mu kazem. Uvek profesionalan, uvek borben, kvalitet je nadoknadjivao borbenoscu, itd... Mislim da ce Kristensen ostati dok za Ridigera nisam siguran, Silva ostaje njegov ugovor mi je najmanja briga. Mislim da uz Kuandea imaju barem 2-3 igraca koja su na listi. Ne treba zaustavljati nezadovoljne igrace. Ponuditi im sta se moze ako nisu zadovoljni, hvala i dovidjenja. Setimo se Azara samo sto nisu svi plakali a na kraju ispade dobro. Mislim da je najbolji primer Siti koji je prodao Fernana T. sta ce im ako bi bio nezadovoljan pa makar on bio Mesi?!
a

aa

pre preko 2 godine

Decko im je svejedno rezerva sad.,...imaju Calobu,Sara i jos neke mlade igrace koje ce pogurati u prvi tim
M

Maree88

pre preko 2 godine

Sve pokupova i pozuima barsa samo budjavi Real nikog...
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Pa Real ppdmladilo tim ima 2,3 god, jos cekaju Mbapea i to je to. Sad uziva u plodovima. Uz 2,3 iskusna igraca, mladi brze nego sto se ocekivalo bice sampioni!
F

Filip Velimirovic

pre preko 2 godine

Za koga ti navijas?
A

Auuuu...

pre preko 2 godine

A jesu ga nakupovali,alal im vera!!! Ko' ni sebi,ni svome!
G

Ghost007

pre preko 2 godine

Druze jel si ti ok? Nisam navijac Reala,ali ne vidim razlog zasto bi nekog sad kupovali, imaju top igrace u ekipi,mlade...doveli su Alabu i Kamavingu, Vinisijus nikad bolji,Rodrigo isto veliki potencijal, Asensio se polako vraca u staru formu,kad na to dodamo i da stize Mbape,Ridiger i mozda Haland na leto bice opet jaki ko zemlja.
G

Gost99

pre preko 2 godine

@nadrealno kako su podmladili tim kad im je okosnica tima Benzema,Kros,Modric.Vinisijus i Militao su jedini mladi igraci sto im igraju
G

Gost 17

pre preko 2 godine

Autor teksta ne prati Čelsi definitivno. Nije vrlo izvesno da se Azpilkueta zasitio Londona i Čelsija, tu pohađa neku biznis školu, vlasnik je kluba u nekoj nižoj ligi, porodica mu je tu smeštena. Ne postoji nikakva naznaka da će ići, već se Čelsi bavi ugovorima Ridigera i Kristijensena, ne žuri im se sa Silvom i Azpijem zato što nema nikakvih problema.
i

igor78

pre preko 2 godine

I ja sam završio školu za biznis u Italiji pa nisam ostao tamo da živim sa porodicom. Kao vlasnik kluba on može živeti bilo gde, ne upravlja on klubom već rukovodstvo koje je postavio. Kad se Mesi sa porodicom preselio iz Barselone u Pariz, verujem da ne bi bio nikakav problem da se Azspi vrati u svoju Španiju.
o

oo

pre preko 2 godine

Svaka čast za 10 godina u klubu, može se reći da je legenda kluba ali jedina njegova “mrlja” u Čelsiju kada kao kapiten nije podržao sarija u onoj situaciji kada kepa nije hteo izađe zbog izmene, stao na stranu svog “zemljaka” Legenda jesi ali ne možeš da se porediš sa Lampardom, Terijem, Kejhilom, Čehom itd…
G

Grrr...

pre preko 2 godine

Zašto ne može,pogledaj listu trofeja,pusti popularnost?!
g

ghost11

pre preko 2 godine

Igračina, 10 godina igra na vrhunskom nivou
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Azpi je svakako legenda kluba. Čelzi uglavnom pogodi kada ne treba da se ponudi novi ugovor starijem igraču, tako da verujem sa već imaju u planu neku zamenu za svog kapitena.
G

Gost 619

pre preko 2 godine

Naravno da imaju,a to je ovaj mali iz Sevilje,Kunde.Jedino ne znam koga ce da dovedu umesto Ridigera ako ode...
a

aa

pre preko 2 godine

Mozda onaj iz Fenerbahcea Salai?