Komentari na vest

Pokazna vežba Vinisijusu ako se polakomi na arapske pare: Kako je Florentino ugasio Ronalda

D

Da bre

pre oko 1 mesec

Alavci.
M

Miloschichichcih

pre oko 1 mesec

Da su pametni u realu i da insistiraju na nekih 400 miliona smatram da bi ovi ludaci platili, niko ne vredi toliko novca.. doveo je real mbapea sada, imaju rodriga, ima jos tu par mladih igraca koji nadolaze a za 400 miliona bi mogli dovesti brdo mladih talenata od kojih uvek neki procenat dodje do prvog tima. Nepojmnjivo je meni da posle gledanja ronaldinja recimo i mesija i tako nekih fudbalera na kraju ovom malom nude milijardu, nemoguce ali..
D

Da ne znam koliko volim

pre oko 1 mesec

Fudbal, da mi neko ovo ponudi, istog momenta bih prihvatio, čak bih prihvatio i 800m eura da 200m ode Realu da me puste. Uz dobar investicioni fond od toga do kraja karijere ćeš imati milijarde i realno postaješ najpametniji fudbaler.
s

strasnokosvekomentwrise

pre oko 1 mesec

druze sta pricas ti bi pristao za 1000 eura da igras opusti se nemoj toliko da mastas
Z

Zaista mi je žao

pre oko 1 mesec

Što moram da te razočaram, ali moje firme imaju perspektivu da budu bliže tim parama nego što cela tvoja porodica ima perspektivu da bude blizu mojim parama.
S

Svilanjac

pre oko 1 mesec

Tvoje firme imaju tu perspektivu hahhahahahahahahhahaha
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

A sto u naslovu "ako se polakomi". Pa, ko ne bi otisao da zaradi milijardu evra za 5 godina? I ne mora vise uopste nista da odigra posle toga. Sa drugarima rekreativno fudbal, moze da ulaze novac negde, a ne mora uopste. Jednostavno obilazi celu planetu, uziva u svim stvarima koje ga zanimaju. Sta tu ima lose?
J

Jasnoca

pre oko 1 mesec

Ovde je i ovaj drugi shvatio sta prezidente misli o njemu Kako ga je u potpunosti ugasio.
B

Bukakica

pre oko 1 mesec

Kme kmeeeeeeee o cemu se radi,zna florentino
P

Pazza

pre oko 1 mesec

"Donesi mi toliko para da mogu da dovedem M10 G.O.A.T" XAXAXAXAXAXAXAXA KIKIRIKIIIIIIII SPAVAS LI MIRNO? 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 floro gasenje.

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Ronaldo vecita senka najveceg svih vremena, poslednjih 4 godine predmet sprdnje covek postao
v

vvvz

pre oko 1 mesec

penaldo prevara veka
i

ime gosta

pre oko 1 mesec

da hoce prodati onog cirkuzanta, Rodrigo je bolji igrac od njega
M

Marko877

pre oko 1 mesec

Lupas ko otvoren prozor, jucerasnja utakmica pokazuje da je Vinicius najbolji igrac RM.
P

Pwetar1996

pre oko 1 mesec

Vinisius ne razmatra ponudu Al Ahlia javili pouzdani Spanski mediji, niti Real zeli da ga proda... On ostaje... Iako bi bio fantastican poso da ga uvale za jedno 400 mil evra, mogli bi time da ceo tim renoviraju za 5 godina narednih, zamena za Krosa, oba beka, stopera i jos jednog napadaca... Bili bi jos jaci tako nego samo sa Vinijem...
M

Mocni novinari ala Joksa

pre oko 1 mesec

znaju sta je 2012. godine Ronaldo pricao sa Perezom u kancelariji pa ga jos i citiraju, a ne znaju kolika je plata Zelimira Obradovica, Pokusevskog i ostalih. Ludilo
У

Ужас

pre oko 1 mesec

Лудило је твој коментар и број плусева. Вест о фудбалу, Реалу, шеицима а ти си нашао начин и ту да споменеш Партизан који ти је једино у глави изгледа. "А у глави само Црвена Звезда" да да, како да не...
r

raw

pre oko 1 mesec

@mocni nov....@.....samo kad se zna plata coviceva terziceva... i ostalih..??.to se lagano proveri a?....samo neznam gde?
S

Sale1984

pre oko 1 mesec

Ali čime da renoviraju tim, na tržištu sve balvani. Nema 5 posto igrača koji vrede stvarno.