Elmedin Ziljkić (Star sport)
Elmedin Ziljkić (Star sport)

Pojačanje u Novom Pazaru: Ziljkić se vratio posle osam godina

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.09.24. | 16:00

Stiže kao slobodan igrač

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Pominjao se u Novom Pazaru sve glasnije povratak Almedina Ziljkića. Neki su govorili da je gotova stvar, drugi možda smatrali da se pravi račun bez krčmara, posebno jer se lucidni fudbaler tek otisnuo na iransko tlo. Pokazalo se da su ovi prvi imali dobru intuiciju – lokalni momak dogovorio je saradnju sa superligašem iz rodnog grada do kraja sezone.

Izabrane vesti

Ziljkić (28) je početkom jula potpisao za Estaglal, ali da je kliknulo – nije. Ne tako davno reprezentativac Bosne i Hercegovine nije odigrao ni minut za ekipu iz Teherana, a u međuvremenu je dobio raskid ugovora na štetu kluba iz prestonice Irana. Odjednom se pojavila mogućnost da se popularni Dino priključi Ademu Ljajiću i drugovima, što se i dogodilo brzom reakcijom sportskog sektora Novog Pazara.

Iako postoji mogućnost da ofanzivni vezista upotrebljiv na više pozicija, bude u kombinaciji već za duel sa Čukaričkim, realnije je da ta priča sačeka deveto kolo i gostovanje TSC-u iz Bačke Topole.

Momak iz vrlo dobre pazarske "klase 1996" vraća se tamo odakle je otišao pre osam godina, nakon što je kao omladinac dobio priliku da oseti barut najjačeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

I pre toga je neko vreme proveo u Vojvodini i Donjem Sremu, da bi karijera nakon toga krenula napred. Nastupao je za Goricu, tuzlansku Slobodu, Tuzlu Siti, Borac iz Banjaluke, Olimpiju i Sarajevo, a u nekoliko navrata dovodili su ga u vezu sa crno-belima iz Humske.


tagovi

Almedin ZiljkićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara