Pojačana Loznica juri prve bodove u sezoni

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 08:47

Prva liga Srbije: Danas (17.30) u Klupcima prvi meč drugog kola, stiže prošlosezonski superligaš Inđija

Prvo kolo Prve lige nije nam dalo odgovore na pitanje ko bi ove sezone mogao da se bori za ulazak u elitni rang. Klubovi koji su ispali iz Superlige trebalo bi da imaju predost u odnosu na starosedeoce u ovom rangu lii ekipe koje su izborile drugi rang našeg fudbala, ali se očekuje neizvesno prvenstvo bez favorita, gde svako svakog može da pobedi.

Inđija je na premijeri dobila Kabel na svom terenu sa 3:0, a vojvođanaski prvoligaš danas (17.30) gostuje Loznici u prvom meču drugog kola. Četa nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Dragana Mićića je poražena u Ivanjici od Javora (0:2). Stari stadion Lagator je srušen, a uskoro će ovaj grad da dobije moderan sportski kompleks. Meč će se igrati u Klupcima.

Izabrane vesti

17.30: (3,05) Loznica (3,00) Inđija (2,40)

U domaćem timu vraća se Spasenović koji je bio povređen u prethodnom periodu, dok je pod znakom pitanja Vraštanović. Pred ovaj duel, Loznica je dobila pojačanje iz Pirota, Strahinju Petrovića.

Posle više od godinu dana pauze, konačno se publika vraća na tribine u Klupcima. Lozničani su prošle sezone izborili opstanak. Čak su u jednom trenutku bili kandidati i za ulazak u najviši rang, ali u finišu su posustali i u prvoj sezoni posle povratka u drugoligaški karavan uspeli da obezbede ostanak u ligi.

Loznica je dobro igrala u pripremnim utakmicama. Odigrala su nerešeno sa Mačvom i Zvijezdom, a pobedili Kolubaru. Inđija nije imala problema na premijeri ove sezone protiv oslabljenog Kabela. Slavila je na premijeri pogocima Nedeljkovića, Kovačevića i Milosavljeva.

PRVA LIGA – 2. KOLO

Petak

17.30: (3,05) Loznica (3,00) Inđija (2,40)

Subota

17.30: Budućnost D. - Grafičar

17.30: Mladost GAT - Bačka

17.30: Radnički SM - Timok

17.30: Železničar - Mačva

20.00: Rad - Javor

Nedelja

17.30: IMT - Zlatibor

17.30: Kabel - Žarkovo

***kvote su podložne promenama



tagovi

SrbijaPrva liga SrbijeSrbija 2LoznicaInđijaFK Inđija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara