Pogled iz Zvezdine lože: Džajić veruje u prolaz dalje, Petković neće o prvom delu

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.10.19. | 10:14

Tri velika boda, kaže legenda crveno-belih

Osmesi zadovoljstva u svečanoj loži Crvene zvezde posle pobede nad Olimpijakosom (3:1). Srpski prvak je posle drugog kola grupne faze na drugom mestu u grupi, iza Bajerna, a ispred Totenhema i grčkog rivala, pa su porasli i apetiti fudbalske javnosti.

Ne pominje se sada samo treće mesto i prezimljavanje u Evropi, već se veruje da se može i do osmine finala Lige šampiona! Ubeđen je u to i legendarni Dragan Džajić.
Preokrenuli smo meč, što je važno. Ne znam zbog čega je bilo mnogo više respekta od potrebnog u prvih 45 minuta. Završilo se izvanredno za nas. Tri boda znače za Zvezdu mnogo. Moramo da nastavimo da gajimo ambicije ka drugoj fazi“, rekao je Džajić za Žurnal.

Izabrane vesti

Nekadašnji selektor reprezentacije Ilija Petković takođe veruje da će Zvezda voditi bitku za prolaz dalje do poslednjeg kola.
Ne bi trebalo da pričamo o prvom poluvremenu. Gledali smo dva različita dela igre. U nastavku Zvezda nošena publikom preuzela je inicijativu i pobedila. Posle ovog meča do poslednjeg kola neće se znati ko prolazi dalje“, ocenio je Petković.

Zadovoljan je bio i nekadašnji napadač crveno-belih Mihajlo Pjanović.
Crveni karton je mnogo toga promenio. Boaći je dosta uticao ulaskom u igru na konačan ishod. Težak meč i zaslužena pobeda Zvezde“, istakao je Pjanović.

Naredni meč Crvena zvezda će igrati protiv Totenhema u Londonu.

Foto: Starsport

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara