Podvig u Minhenu! Zvezdine „osice“ uzele bod protiv Bajerna

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.09.19. | 17:52

Omladinci srpskog šampiona odigrali bez golova protiv favorizovanog protivnika

Veliki podvig omladinaca Crvene zvezde, koji su osvojili istorijski bod na gostovanjima u omladisnkoj Ligi šampiona. Izabranici Slavoljuba Đorđevića odigrali su sjajan takmičarski meč, vrlo dobro se branili i nekoliko puta opasno odgovorili iz kontranapada. Domaćin je više napadao, ali nije uspeo da savlada sjajnog Andriju Katića - 0:0.

Crveno-beli su nadoknadi vremena morali da se brane i sa deset igrača, pošto je Radulović zaradio drugi žuti karton, ali su uspeli, pa je razočarani domaćin ostao kratkih rukava. Đorđevićev tim jeste igrao defanzivno, ali se izuzev same završnice meča nije grčevito branio. Zvezdini omladinci su često kao "osice" napadali protivnika i na taj način ga onemogućavali da dođe do prilike da ugrozi njihov gol. Bajer je bio dosta agilniji, na sve načine pokušavao da dođe makar do jednog gola, ali nije uspeo 

Izabrane vesti

Domaćin je uputio 13 udaraca ka golu protivnika, a sva tri koja su išla u okvir zaustavio je Katić. Ipak, gosti su više želeli da osvoje taj jedan bod, o čemu svedoči i reakcija nakon poslednjeg zvižduka sudije Vitalija Romanova iz Ukrajine.

Zvezdina deca naredni meč u Ligi šampiona igraju 1. oktobra protiv Olimpijakosa u Beogradu. Sve ekipe iz grupe nakon prvog odigranog kola imaju po jedan bod, s obzirom da je me između Olimpijakosa i Totenhema završen rezultatom 1:1.

GRUOPA B:

Olimpijakos - Totenhem 1:1 (1:1)

Bajern Minhen - Crvena zvezda 0:0

Foto: Screen shot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara