Petković (©Starsport)
Petković (©Starsport)

Pod Bagdalu stižu još dvojica bonusa - Petković i Bubanj

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.07.24. | 16:35

Napredak dogovorio dvojicu ofanzivaca

Kuburili su Čarapani s bonusima prošle sezone, ali ove godine rešili da dobro pokriju tu poziciju u rosteru.

Nakon Dragana Čubre, Miloša Milivojevića i Nikole Miličića, Kruševljani su definitivno dogovorili još dva trensfera. Jedan je već najavljen na našem portalu, a reč je o drugoj pozajmici iz Partizana, te bi i Mihajlo Petković (20) uskoro trebalo zvanično da pojača Napredak, dok pod Bagdalu stiže i napadač Mateja Bubanj (19), ali kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Mihajlo Petković je rodom iz Rasinskog okruga, tačnije Ćićevca, ali je fudbalske korake od početka učio u dresu crno-belih. Prošle sezone bio je prosleđen Novom Pazaru, sakupio je 15 nastupa u dresu plavo-belih, dao dva gola, a verovatno bi se još više naigrao fudbala kraj Jošanice da Novi Pazar u svojim redovima prošle sezone nije imao Sejdubu Sumu i Adema Ljajića, koji su takođe ofanzivni vezisti. Danas je bio velika želja Napretka i čeka se samo potpis na novu pozajmicu.

Mateja Bubanj je ponikao sa druge strane Topčidera, a blesnuo u Grafičaru pretprošle sezone, kada je šest puta tresao mrežu u Mozzart Bet Prvoj ligi. Nosio je dresove svih mlađih selekcija naše zemlje, a Voždovac ga je prošle sezone zvanično doveo iz redova Crvene zvezde. Igrao je tek na sedam mečeva u eliti, a gol dao u poslednjem kolu protiv Radnika, u pobedi Zmajeva koja je bila pirova, s obzirom da je tim iz Beograda ispao iz društva najboljih. Takođe kao i kod Petkovića, i za mladog špica ostaje još samo paraf za konačni prelazak u redove Napretka.


tagovi

Mihajlo PetkovićNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara