© Star sport
© Star sport

Ozbiljan je Mornar, već je skockao tim za narednu sezonu: Potpisao i Tejlor Smit

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.05.20. | 23:35

Barani doveli američkog beka

Niko ne zna da li će se, kad i kako ova sezona ABA lige nastaviti, ali je za sledeću Mornar spreman kao zapeta puška. Očigledno velike planove imaju u Baru čim su već skockali ekipu za takmičarsku 2020/21, pa i prilog tome i informacija da je u sredu veče ugovor sa crnogorskim klubom potpisao Tejlor Smit.

U pitanju je 28-godišnji Amerikanac, najbolje se snalazi u ulozi beka, može da igra i krilo, u u ekipu Mihaila Pavićevića stigao je iz francuskog Nantera. Ove sezone prosečno je beležio 8,8 poena i 5,4 skoka na utakmicama Evrokupa, dok je u prvenstvu Francuske prosečno beležio 7,4 poena i 4,5 uhvaćenih lopti po meču.

Izabrane vesti

Prethodno je igrao za grčki Kolosos, italijansku Ravenu, a pre dolaska u Nanter dve godine je igrao za francuski Gravelin. Diplomac je Stifen Ostin univerziteta, 2013. je pokušao da se domogne NBA lige, ali nije prošao na draftu, pa se okušao u evropskoj košarci.

Tejlorov potpisa samo je pokazatelj ozbilnosti Mornara, koji je tokom krize već produžio ugovore sa Derekom Nidamom, Džejkobom Pulenom, Azjeom Vajthedom i Seadom Šehovićem, a prethodno je doveo iz Primorske Aleksandra Lazića.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Mornar BarABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara