Počelo je: Poklanjamo 100 dresova Šerifa!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.11.21. | 16:18

Uključi se u Mozzartijadu

Pre onog meča između Real i Šerifa koji će izroditi jedno od najvećih iznenađenja u istoriji Lige šampiona, obećali smo našim pratiocima da ćemo podeliti 100 dresova moldavskog šampiona ako napravi senzaciju u Madridu. Ni mi nismo verovali da je to moguće, ali klub iz Tiraspolja je srušio Kraljeviće i Mozzart je, kao i uvek, ispunio obećanje.

Bilo nam je potrebno vremena da stupimo u kontakt sa moldavskim klubom i da obećanje sprovedemo u delo ali uspeli smo i sada prelazimo na ispunjenje obećanja.

Izabrane vesti

U narednim danima ćemo preko naših naloga na društvenim mrežama podeliti 95 dresova Šerifa, a još pet će ove nedelje dobiti učesnici Prognozzera.

Šta je potrebno da biste bile u konkurenciji za dresove Šerifa?

Za početak – ako već niste - zapratite Mozzart Bet stranice na Instagramu, Tviteru i Fejsbuku i Instagram stranicu Mozzart Sport. Na taj način možete da učestvujete u velikoj Giveaway akciji u kojoj ćemo pratiocima pokloniti dresove kluba koji je napravio najveću senzaciju u Ligi šampiona ove sezone. 

Giveaway ide ovako: 40 dresova delimo na Instagram stranici Mozzart sport, još toliko na Instagram stranici Mozzart bet, 10 dresova na Fejsbuk sztranici Mozzart bet, pet dresova na Twitter stranici Mozzart bet i pet ćemo podeliti sledeće nedelje u novom kolu Prognozzera.

Pored 100 dresova Šerifa, spremili smo i još jedno iznenađenje za sve vas. Pažljivo pratite Mozzartove društvene mreže, jer sledeće nedelje poklanjamo i 50 dresova srpskog reprezentativca Stefana Mitrovića!



tagovi

giveawayŠerifMozzartmozzartijada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara