Komentari na vest

Počelo je! Bajern poslao prvu ponudu za Harija Kejna

b

bosko2020

pre oko 1 godinu

Jako dobar napadac,dobro se gradi,odlican glavom i tesko mu oduzeti loptu i pored sasvim solidan dribler i zna razigrati igrace i dati dobre pasove
p

pjer

pre oko 1 godinu

U ovakvom nedostatku pravih spiceva jedan Batistuta bi kostao 300 miliona ,pravi Ronaldo milijardu...kad vidim da igraju sa laznim spicevima muka me uhvati...pa gnjave dave,to sto je Barsa igrala niko nikada nece moci,moce da pokusaju ali ce biti smaranje lopte jer vise nema Cavija,Inijeste i Mesija zajedno ...kad je i Gvardiola to uvideo pa doveo Halanda.
p

pjer

pre oko 1 godinu

Bajern ako nenadje vrhunskog spica u ligi sampiona nema nikakve sanse...
M

Milos Obilic 1389

pre oko 1 godinu

Mislim realno da je Kane solidan napadac. Nije nesto izvanredan Ali svakako igra dobru 9ku. 70mio? Kad pogledam trziste ja licno mislim da jedan a.mitrovic IZ Fulham za 20mio nista nije losiji od njega. Ne zato Sto je srbin nego neutralno gledano. Mitrovic bi Bio zver u Bayernu. Sve brzi igraci pored njega on bi njima otvorio prostore. Da se svi nelazemo lewa se ne moze Tek Tako zameniti.
F

FC Holivud

pre oko 1 godinu

Baš bi Fulam prodao glavu tima za 20 miliona pa platio 30 za iole dostojnu zamjenu na tom tržištu...Drugo,Bavarcima treba neko gladan i nemilosrdan koji će slabijima davati po pet golova a kada dođe neko finale onda ga nema nigdje na terenu.Poput Leve,Halanda,Iguaina...
t

tikvan

pre oko 1 godinu

Danas šej longa za 20 nemoš dobit a kamoli mitra
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 godinu

Kejn je savrsen napadaca za Bajern, najbolja moguca opcija. Sa njim i jos par pojacanja Bajern postaje jedan od glavnih kandidata za osvajanje LS. Kim je dogovoren, Kejn je dao zeleno svetlo da krenu po njega, a i sa Vokerom pregovori idu solidno... Sto se tice veznjaka, verovatno ce krenuti po De Jonga, opcija je Pavar plus novac za Holandjanina. Pau Tores je takodje ponudjen Bajernu. Nojer (Ulrjah) Dejvis (Gereiro) De Liht (Upa/Pau Tores) Kim (Stanisic) Voker (Mazrauji) Kimih (Lajmer) De Jong (Gorecka, Gravenberh) Musiala (Milier) Mane (Sane) Koman (Gnabri) Kejn (Cupo, Tel) Ovako bi trebao tim da izgleda, mada postoji opcija da Gnabri ode. Kjeza se takodje prati, ali po njega ce tek krenuti ukoliko prodaju nekog od krilnih igraca.
k

kolodin

pre oko 1 godinu

Kejn da ima ugovor još 5 godina sa Totenhemom ovo je njegova realna cena, nisu u Bayernu ludi. Englezi nikada nisu imali igrače top klase pa nije ni Kejn izuzetak. U Engleskoj misle ako pumpaju cene engleskim igračima da su to fudbalerčine. Griliš, Rajs, Megvajer, Foden, po Englezima vrede 350 miliona eura a u stvari svi u paketu vrede max 120. Takve igrače ima svaka iole ozbiljnija ekipa u ligama petice
p

pjer

pre oko 1 godinu

Od A do S si sve u pravu...Englezi niti su imali niti ce imati igraca top klase...nikada jer su Englezi.
B

Brko

pre oko 1 godinu

Nije Bundesliga toliko defanzivno loša koliko se predstavlja. Taj lažni imidž je napravio Lewandowski. Čovjek je bio mašina za golove i zaslužio je dvije zlatne lopte, ali... Znamo zašto ih nije dobio. Pogledaj Halanda u EPL, učinio engleske štopete smiješnim. Prije njega Aubamejang, Lewa je prvi strijelac Španske lige a igra u prilično limitiranoj Barci u odnosu na Bayern. Jako je teško u Bundesligi dati 25+ golova, vrlo mali broj napadača je to uspio u historiji lige
u

urgh

pre oko 1 godinu

Ja ne razumem kako se Mbape i Kejn suprotstavljaju. Mbape nikako nije 9ka, centarfor, već ultra ofanzivno krilo, isto kao Vini JR. Po meni Realu treba pre Kejn nego verujem prearogantni, toksicni Mbape. Mbape možda jeste najbolje -ofanzivno! krilo na svetu, ali real ima odlična mlada krila i nema nikakvog napadača.
e

elchino

pre oko 1 godinu

stavi ga na devetku,postat ce najbolji,barem ja tako mislim...
K

KoKjeza

pre oko 1 godinu

Teško, ako je Dešampu rekao da ne želi da igra odbranu, šta će u Realu? Kakvu kretnju od 360 stepeni treba imati moderna 9tka... kako su te veštine godinama učili Benzema, Lewa, Kejn..ranije Suarez i Kavani.
C

Canizares

pre oko 1 godinu

Gde god da ode imaće šansu da vidi neki trofej u karijeri jer u Totenhemu neće nikad. Sa druge strane jedan je od retkih vrhunskih igrača koji su verni jednom klubu što je retkost danas. Lepo je to videti, podeća na neka bolja vremena u fudbalu. Ne bi me čudilo da ostane jer on juri legendarnog Širera na listi strelaca PL.
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Ne znam šta čeka Junajted, osim ako nema para za njega. Jedan od retkih transfera od 80-100 milki koji vredi, jer je u pitanju vrhunski špic, pritom ima još makar 4 godine vrhunskog fudbala u nogama i na kraju Englez, što je premijerligašima jako bitno.
H

HALAND VIKING

pre oko 1 godinu

MU ne ceka nego Levi ne bi prodao Kejna Mancesteru ni za 120 m ,ovo i jeste posao na inicijativu Totenhema,oni ce odmah ovo prihvatiti samo da izbegnu da Kejn besplatno predje sledece leto u neki drugi premijerligaski tim ,ali nazalost po Totenhem to izbeci nece jer Kejn nece igrati van PL ,evo zivi bili pa videli
c

cylo

pre oko 1 godinu

Ništa ne čeka, Levy bi pre prodao Minhenu za 80 miliona nego Unitedu za 100 recimo. Tu United ne može ništa, osim ako sam Kane ne zapne da hoće u United radije.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Totenhem odmah odbio!
H

Hehehe

pre oko 1 godinu

Pazi Kejn 70, a onaj Rajs kao 120 ma važi😄
r

rob5on

pre oko 1 godinu

udariće ih na bonuse dosta jako, zato se još uvek ne objavljuju. iskreno verujem da će Kejn dobro da se snađe u Minhenu. meni lično omiljeni engleski igrač još od Širera.
S

Slanina

pre oko 1 godinu

Kejn 30 godina, poslednja godina ugovora, Rajs 24, nije u poslednjoj godini ugovora. A tek prva ponuda, opusti se, saberi 2 i 2.
М

Марко_

pre oko 1 godinu

Кејну истиче уговор за годину дана плус пуни 30 година ускоро а Рајс има 24. И поред тога Рајсова цена свакако јесте превелика иако је одличан играч. Мада ни Кејна објективно неће пустити Тотенхем без бар 90ак милиона.