Pobedi za sebe i ekologiju! Pogodi najduži tiket i osvoji eko-frendli nagradu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 10:24

Majstori tipovanja u takmičenju Pogodi najduži tiket postaće vlasnici automobila, skutera, bicikala i trotineta na elektični pogon

Vodeći se uverenjem da svako od nas može učiniti male promene koje će imati značajan uticaj na zdraviju životnu sredinu, pokrenuli smo veliku društveno odgovornu kampanju koja će u narednom periodu imati za cilj podizanje ekološke sveti. Učesnici ove velike akcije, u okviru koje vam pripremamo brojna iznenađenja, biće i svi oni koji sreću okušaju u takmičenju Pogodi najduži tiket, budući da će najuspešniji među njima osvojiti automobil, skutere, bicikle i trotinete na elektični pogon.

Nagrađivanjem svojih igrača eko-frendli vozilima posredstvom takmičenja Pogodi najduži tiket, zajedno promovišemo i zdrav život i zaštitu životne sredine. 

Izabrane vesti

Naša kompanija, kojoj je društvena odgovornost od osnivanja na samom vrhu lestvice prioriteta, veliki deo društveno odgovornih aktivnosti ove godine će usmeriti upravo na ovu oblast. Veoma je važno da zajedno podižemo svest o tome da prevozna sredstva na električni pogon imaju nisku emisiju štetnih gasova, ili je nemaju uopšte, i da tako, u vreme teškog zagađenja, direktno utiču na očuvanje životne sredine.
„U mnogim svetskim metropolama upotreba električnih automobila ima rastuću tendenciju i postoji podatak da ulicama širom sveta trenutno saobraća gotovo šest miliona električnih automobila. Eko-frendli nagradama u takmičenju Pogodi najduži tiket nastojimo da ovaj trend dovedemo i u našu zemlju. Imamo samo jednu planetu i dužni smo da je našim pokolenjima ostavimo u što boljem stanju“, objasnio je direktor Sektora korporativnih komunikacija u našoj kompaniji Borjan Popović.

Sve prisutniji problemi globalnog zagrevanja, smanjenja ozonskog omotača i gubitka biodiverziteta doprineli su jačanju svesti o tome da je potrebno sprovesti mere koje omogućavaju održivi razvoj, te da je neophodno da zajedno zauzmemo aktivnu ulogu u tom procesu, a ne da budemo samo nemi posmatrači.  

Veliku društveno odgovornu akciju smo već započeli ovog vikenda deljenjem biorazgradivih cegera posetiocima beogradskih pijaca, a uskoro ćemo predstaviti i veliki ekološki projekat na kojem radimo zajedno sa Gradom Beogradom.

Takmičenje Pogodi najduži tiket uskoro počinje, a uskoro ćete imati priliku da se informišete detaljnije o pravilima i nagradama. Budite uz nas!

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara