Lukas Mora (©Reuters)
Lukas Mora (©Reuters)

Pobede Sao Paula i Košica najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.10.24. | 10:27

Nigde nećete da nađete veće

Posle kraja reprezentativnog fudbala i nekoliko dana pred povratak klupskog, ova sreda je siromašna s fudbalom. Ipak, bukmejkeri Mozzarta spremili su dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju kec na Sao Paulo u Brazilu i dvojka na Košice u Kupu Slovačke.

PETRŽALKA – KOŠICE (SREDA, 15.00), DVOJKA 1,80

Izabrane vesti

Danas se igra Kup Slovačke, Košice gostuju Petržalki. Domaćin je nekada bio član elitnog ranga, sada je drugoligaš. Košica su u seriju od tri pobede u svim takmičenjima i imaju ulogu favorita u današnjem obračunu. Petržalka je za vikend izgubila na svom terenu od Mikulaša kod kuće sa 1:0.

SAO PAULO – VASKO DA GAMA (ČETVRTAK, 02.45), KEC 1,70

Domaćin je peti u Brazileirau, na mestu koje vodi u Kopa Libertadores 2025. Teško će u preostalih devet kola da se bori za titulu. Botafogo je pobegao čak 13 bodova. Vasko je bolji nego prošle sezone, ne strepi za opstanak kao u 2023. godini. Nalazi se na sredini tabele, ali forma tima iz Rija nije najbolja, bez trijumfa več četiri kola. Proteklog leta u poslednjem odmeravanju snaga ovih timova Vasko je pobedio Sao Paulu sa 4:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara