Andrija Živković (©Reuters)
Andrija Živković (©Reuters)

Pobede PAOK-a, Slavije i Uniona najviše na svetu vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.10.24. | 10:15

Nigde nećete da nađete veće kvote

Četvrtak je pun fudbalskih dešavanja, a u prvom planu su Liga Evrope i Liga konferencije. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

SLAVIJA PRAG – AJAKS (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1,95

Izabrane vesti

Ajaks je poslednje dve sezone samo bleda senka nekadašnjeg velikana. Pune ruke posla imaće novi trener, mladi Italijan Frančesko Farioli. Slavija je sjajna na startu sezone, ima šest vezanih pobeda u svom takmičenjima. Protekle nedelje je na startu Lige Evrope savladala u Bugarskoj Ludogorec sa 2:0. Za vikend je u malom praškom derbiju bila bolja od Bohemijansa sa 4:0. Na četiri uzastopna meča tim iz Praga nije primio gol. Kopljanici su odlično počeli sezonu u Ligi Evrope ubedljvim trijumfom nd Bešiktašem sa 4:0 u Amsterdamu.

PAOK – FCSB (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,70

Solunski tim je na premijeri Lige Evrope poražen od Galatasaraja (1:3) u Istanbulu, dok je rumunski prvak u prvom meču bio ubedljiv u Bukureštu protiv letonskog RFS-a sa 4:1. Andrija Živković i drugovi su favoriti na Tumbi. Solunski crno-beli su za vikend poraženi u gradskom derbiju od Arisa (0:1). FCSB je dobio poslednja dva meča, a šest u nizu nije poražen.

UNION SEN ŽILOAZ – BODE GLIMT (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,05

Bode je pobedio prošle nedelje Porto sa 3:2 na svom terenu. Kada igra na Arktiku norveški šampion je skoro nepobediv, ali ima drugo lice u gostima. I u Beogradu prošlog meseca videli smo da je da je tim Kjetila Knutsena prava „domaćica“, kod kuće tigar, a u gostima mala maca. Zato Union u Briselu ima ulogu favorita. Za vikend je belgijski vicešampion prekinuo seriju od pet poraza pobedom nad Kortrajkom sa 3:0. Bode je na svojoj Aspmiri dobio Kristijansund sa 4:0 i blizu je odbrane trona u Elitseriji.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara