Mohamed Salah (©Reuters)
Mohamed Salah (©Reuters)

Pobede Liverpula, Reala, AEK-a i Volfsburga najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 11:39

Nigde nećete da nađete veće kvote

Lista je puna, vrvi od fudbala širom planete. Izbor je veliki, a bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su tri iz Liga petica, na trijumfe Liverpula, Reala i Volfsburga i na atinski AEK u šampionatu Helena.

KRISTAL PALAS – LIVERPUL (SUBOTA, 13.30), DVOJKA1,63

Izabrane vesti

Liverpul je dobio Kristal Palas na 11 od 12 prethodnih mečeva, uz remi, ali je seriju neuspeha tim iz Londona prekinuo sredinom aprila kada je dobio Redse na Enfildu sa 1:0 golom Ezea i izbacio ih trke za tronom. Holanđanin Arne Slot dobro gura sa Liverpulom. Redsi su primili samo dva gola, pa je period tranzicije posle odlaska dugogodišnjeg kormilara Jirgena Klopa počeo bezbolno, ne računajući neočekivani poraz na svom terenu od Notingema. Liverpul je na čelu Premijer lige i tu želi da ostane i posle gostovanja na Selherst parku.

RELA MADRID – VILJAREAL (SUBOTA, 21.00), KEC 1,32

Kraljevići posrću na startu sezone, muče se u napadu iako imaju zvezde u timu pojačane ovog leta sa Kilijanom Embapeom, po mnogima najboljim fudbalerom današnjice. Poraz od Lila u drugom kolu Lige šampiona (0:1) ogolio je probleme Karla Ančelotija. Francuski as se brzo oporavio od povrede, ušao je s klupe pre četiri dana, a sada će da počne od prvog minuta protiv Žute podmornice na Santijago Bernabeu. Tri boda su imperativ za šampiona Španije i Evrope pred dvonedeljnu pauzu zbog reprezentativnih akcija.

BOHUM – VOLFSBURG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 2,30

Domaćin se volšebno spasao ispadanja iz Bundeslige prošle sezone u baražu, ali ove na startu ista priča, loš početak, samo bod, pa opet preti ispadanje. Ni vođstvo od 2:0 nije bilo dovioljno proteklog vikenda da se dobije Dortmund (2:4). Ni Vukovi nisu mnogo bolji, samo četiri boda na kontu, tri meča bez pobede. Prošle sezone trijumfi domaćina u međusobnim mečevima. Volfsburg je slavio sa 1:0, dok je Bohum pred svojim navijačima savladao ekipu iz grada Volfsvagena sa 3:1.

PANETOLIKOS – AEK (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,40

Atinski žuto-crni su lideri u šampionatu Grčke sa bodom više od Olimpijakosa i PAOK-a. Tim Matijasa Almeide je jedini bez poraza, pa ima ulogu favorita protiv Panetolikosa. Domaćin igra iznad svih očekivanja, na visokom je šestom mestu, bez poraza je već četiri kola. AEK se letos pojačao, stigao je nekadašnji tandem iz Sevilje, Erik Lamela i Antoni Marsijal, ali je u prvom planu Frantzdi Pjero, napadač sa Haitija, koga su dobro upamtili navijači Crvene zvezde kada je branio boje Makabija iz Haife u plej-ofu za Ligu šampiona. On je dao dva gola na tri meča za vicešampiona Grčke.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara