Ladislav Krejči (©AFP)
Ladislav Krejči (©AFP)

Pobede Đirone i Anderlehta najviše na svetu vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 10:23

Nigde nećete da nađete veće

Sreda obiluje fudbalom. Nema Lige šampiona, ali počinje Liga Evrope. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će biti najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Đironu u Primeri i Anderleht u Ligi Evrope.

ĐIRONA – RAJO VALJEKANO (SREDA, 19.00), KEC 1,80

Izabrane vesti

Katalonci su bili hit prošle sezone u Primeri, obezbedili istorijsku Ligu šampiona, ali loše igra na startu ove, samo dve pobede i tri poraza, uz remi. Jasno je da Đirona teško može da očekuje prošlosezonski uspeh, posebno jer je ostao bez bitnih igrača prethodnog leta, ali je novi plasman u Evropi dalje realan cilj. Rajo je solidan, ima bod više od domaćina pred duel na Montiliviju. Najveće pojačanje tima iz madridskog predgrađa je kolumbijski as Hames Rodrigez. Đirona ima pobedu i poraz na svom terenu u šampionatu Španije. U proteklom prvenstvu obe pobede Katalonaca u međusobnim mečevima, na svom terenu sa 3:0, a u gostima sa 2:1.

ANDERLEHT – FERENCVAROŠ (SREDA, 21.00), KEC 2,35

Tim iz Brisela je očajno počeo novu sezonu u Belgiji. Anderleht ne zna za pobedu već četiri kola u Župiler ligi (tri remija i poraz). Ferencvaroš nema konkurenciju u Mađarskoj, ubedljivo je najbolji tim naših severnih komšija, ali videlo se ovog leta da se radi o skromnom timu u evropskim okvirima. Uz mnogo sreće i penal ruleta eliminisan je banjalučki Borac i izborena grupna faza Lige Evrope. Za domaćina igra mladi srpski štoper Jan Karlo Simić, novajlija iz Milana, dok dres Fradija brani bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić, ali je on u drugom planu, posebno posle dolaska Mateusa Saldanje iz Partizana.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara