Stadion Helsingborga (©Wikipedia)
Stadion Helsingborga (©Wikipedia)

Pobede Helsingborga i Ekscelsiora uz Mozzart vrede najviše na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.10.24. | 10:28

Nigde nećete naći veće kvote

Kreće nova nedelja, a sa njom i novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dva velika iznenađenja, odabrali su dve utakmice na kojima će kvota u svakom trenutku biti najveća na planeti.

Ovog puta će u žiži biti druge lige, i to u Švedskoj i Holandiji. Kvote na pobede Helsingborga i Ekscelsiora nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

HELSINGBORG - SUNDSVAL (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,53

U toku je 27. kolo švedskog Superetana, drugog ranga takmičenja. Helsingborg vodi žestoku borbu za promociju, a cilj mu je da zauzme neku od prve dve pozicije. Trenutno je četvrti sa 43 poena, ali rezultati rivala za vikend su mu bili izuzetno povoljni. Ester je izgubio od Verberga, Landskrona od Estersunda, pa Helsingborg danas ima idealnu priliku da ih prestigne i probije se do drugog mesta, poslednjeg koje vodi direktno u viši rang. Potrebno mu je samo da pobedi pred svojim navijačima Sundsval, pretposlednju ekipu na tabeli, koja ima dva boda manje od Geflea i mesta koje vodi u baraž za opstanak. Posle ovog, do kraja takmičenja su ostala samo još tri kola. U prvoj polusezoni Helsingburg je kao gost savladao Sundsval sa 3:1.

PSV B - EKSCELSIOR (PONEDELJAK, 20.00), DVOJKA 1,80

Ispao je Ekscelsior prošle sezone iz Eredivizije, a sada mu je cilj da se ekspresno vrati u nju. Posle 10 kola zauzima treću poziciju, sa po bodom manje od Den Boša i Helmonda. Samo prva dva mesta garantuju promociju u elitni rang, od trećeg do osmog na kraju sezone će morati u baraž. Konkurencija je žestoka, zato je svaki bod važan, pogotovo protiv B timova prvoligaša, koji nemaju veliki takmičarski motiv. PSV B je 13. na tabeli sa 11 poena, devet manje od Ekselsiora. Pritom, u seriji je od tri uzastopna poraza. Međutim, Ekscelsior se ove sezone muči kada igra van Roterdama, ima samo jedan trijumf na pet gostovanja.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Ostale vesti


Najviše komentara