Kristijan Pulišić u dresu reprezentacije SAD (©AFP)
Kristijan Pulišić u dresu reprezentacije SAD (©AFP)

Pobede Grčke, Češke i SAD uz Mozzart vrede najviše

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.09.24. | 12:01

Nigde nećete naći veće kvote na njihove trijumfe

I dalje traje reprezentativna pauza, pa ovog vikenda nećemo gledati klupski fudbal. Zato, igra se veliki broj reprezentativnih mečeva, pa bukmejkerima Mozzarta nije bilo teško da proberu nekoliko zanimljivih susreta za kojih su spremili posebno iznenađenje.

Izdvojili su dve utakmice iz B divizije Lige nacija, te jedan prijateljski meč između dva domaćina predstojećeg Mundijala. Kvote na pobede Grčke, Češke i SAD nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Vratila se Grčka iz C u B diviziju Lige nacija, a svoje takmičenje u drugom rangu otvoriće ove subote od 20.45 časova protiv Finske. Biće to ujedno i debitantska utakmica novog selektora Helena, srpskog stručnjaka Ivana Jovanovića. Grci su prethodno u baražu porazom od Gruzije na penale ostali bez plasmana na Evropsko prvenstvo, a potom su u junu izgubili u prijateljskom meču od Nemačke (1:2) i pobedili Maltu (2:0). Sada sa Jovanovićem dolazi nova energija. Grci i Finci su se poslednji put sastali u kvalifikacijama za EURO tokom 2019. godine, kada je svako pobedio na svom terenu. Finci sa 1:0, a posle toga Grci sa 2:1.

GRUZIJA - ČEŠKA (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 2,40

Posle istorijskog plasmana na Evropsko prvenstvo, te osvajanja četiri boda tamo i proboja do osmine finala gde je konačno izgubila od kasnijeg prvaka Španije, Gruzija otpočinje novi ciklus. Sada se prvi put našla u B diviziji Lige nacija, a Hviči Kvaracheliji i drugovima predstoji paklena borba da tu i ostanu. Prvi rival im je Češka, a kasnije će se još sastati sa Ukrajinom i Albanijom. Protiv Čeha su Gruzini igrali baš na Evropskom prvenstvu, bio je to jedini njihov susret do sada. Česi su gubili, pa su pogotkom Patrika Šika sredinom drugog poluvremena spasili bod - 1:1.

SAD - KANADA (SUBOTA, 22.00), KEC 2,00

Malo je nedostajalo Kanadi sredinom jula da osvoji medalju na Kopa Americi. Stigla je do polufinala, ali je na kraju izgubila od Argentine, pa potom i Urugvaja u borbi za bronzu. Kanađani sada polako započinju novi ciklus i pripremaju se za Mundijal 2026. godine, koji će se održati jednim delom i na njihovom tlu. Rival ove subote u prijateljskoj utakmici biće im Sjedinjene Američke Države. Oni su se sastali pet puta u poslednje tri godine, a Kanađani su trijumfovali samo jednom, u kvalifikacijama za prošlo Svetsko prvenstvo 2022. godine sa 2:0. Jednom su odigrali nerešeno, dok su Jenkiji triput slavili, uključujući i njihov poslednji duel u julu prošle godine u četvrtfinalu Gold kupa.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara