Komentari na vest

Pobeda karijere Ivana Jovanovića u senci tragedije: Bilo je teško držati koncentraciju

M

Master inženjer IT

pre 42 minute

Jovanović je kao trener uspeo da odvede kiparski Apoel u četvrtfinale LŠ! Pre 13 godina uveo ih je u grupnu fazu, prošao grupu, a pnda eliminisao Lion u osmini finala. Zaista je čudno što Crvena zvezda ili FSS nisu razmišljali o njemu i nisu mu dali ponudu da postane šef stručnog štaba ili selektor.
B

Baggio

pre oko 2 sata

Slusaj ovog: "voleo bih ga u Zvezdi". Hebala vas Zvezda i Partizan i ostale komunjare.. Voleo bih ga na klupi srpske reprezentacije jer je za ovog "mistera" izmislio fudbal!
G

Gorostas

pre oko 2 sata

Srbiji fali Radovan Ćurčić Tolov, lepse smo igrali nego sada, zato zadržati Luča Sašu Lukića i dovesti Radovana i Duljaja a na gol Čiroki i da budem srećan kada vidim sastav, a sad sto ce Čiroki da primi pet nema veze nije on kriv kao sto nije nikada kriv Kalabić ili Sašo Lukić ili Žila krivi su Sergej Jovan Mijatović i ostali koji ne igraju ovi koji igraju kako mogu da budu krivi.
4

451

pre oko 2 sata

Nek pogleda kiksi šarlatan kako se postavlja taktika i kako od prosjecni igraca jedes enklesku 95' na vembli...
G

Gorostas

pre oko 2 sata

Duljaj je bolji trener video sam na Tviteru
v

vasa 36

pre oko 2 sata

A nama nije dobar..
Z

Zabrinut

pre oko 3 sata

Umesto da ovaj covek vodi nasu reprezentaciju......
S

Svi čajlo maj

pre oko 3 sata

Nije lud. Jedini razlog zbog čega neizmerno cenim ovog čoveka i što je napravio trenersku karijeru je taj što nikad nije radio u srpskom fudbalu . Ne treba mu ovaj mulj i talog u životu .
G

Gorostas

pre oko 4 sata

Nemamo ovog selektora ali imamo Sašo Lukića Luči najboljega
D

Dexaman

pre oko 4 sata

Ajde bre dosadan si više...Ako nemaš šta pamentno i smisleno da napišeš, što se javljaš...
K

Kure na specijali

pre oko 3 sata

Nemamo ovog selektora, ali zato imamo Mićka Mijailovića na beku u najvažnijoj utakmici na evropskom prvenstvu. Bitnije je uvaljati mezimicinog igrača Arapima, nego da reprezentacija napravi rezultat...
b

b200

pre oko 4 sata

Ovoga bih voleo u zvezdu jednog dana i Robija.
g

gost77

pre oko 4 sata

Kakav robi ali za zvezdu odmax ako treba i obestecenje da se plati . Ko se seca pravio je cuda po kipru i grckoj u limitiranim ekipama,kao i sad sa grckom koje 10g nema ni na mapi reprezantativnog fudbala
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Lajkovao sam ti pre nego sto sam dosao do Robija. Za Ivana se slazem, odlican trener, bilo bi super da vodi Zvezdu. Ali Robi... Covek nize neuspeh za neuspehom gde god da ode, hvala mu za sve, narocito za igracke dane, uvek ce nam biti u srcima, ali nije on trener za Zvezdu.
K

Kure na specijali

pre oko 3 sata

Dođe u Zvezdu i dobije "ceduljicu". Posle ga pljujete na pasija kola, a onaj koji deli iste smeje se i broji novac.