Komentari na vest

Pobeda čekana 22 godine: “Nebeska” Srbija prvi put bolja od Slovenije (VIDEO)

P

Porcelan

pre oko 2 godine

Utisak večeri: Radonja uradio zube. Holivud bato.
I

Iskren1245

pre oko 2 godine

Zamolio bi ljude da malo smanje Dozivljaj nismo Francusku pobedili nego Sloveniju Koja sem Golmana nema ozb.Fudbalera.Dobro Smo Igrali Ali ima tu jos Prostora za Napredak videcemo gde smo protiv neke jace Reprezentacije
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Mi bez Tadića ne možemo, samo da on bude do SP zdrav i čitav.
U

U paklu je ekipa

pre oko 2 godine

Ko mi ne veruje, moze da se vrati na vest od pre par dana kada sam izneo, po mom skromnom misljenju, razloge poraza od Norveske. Pa sada mogu i da trolujem malo :P Bukvalno igrace koje sam tada napomenuo, sada nisu igrali (osim Lukica koji je kasnije usao). Rekao sam tada da za sredinu terena nisam siguran sta je najbolji izbor, ali da Lukic i Gudelj zajedno ne mogu da igraju jer su isti tip igraca. Naravno, cim nema Pavlovica, dosta manje promaje u odbrani. Napisao sam tada da to nije navijacki komentar (i zaista nije) i da ne mora da igra Erakovic, vec da stave bilo koga na tu poziciju, ali bukvalno bilo koga, i svakako ce biti bolje. I jeste. Cim nema izletanja, nenormalnih dijagonala i poprecnih lopti od Pavlovica i cim nemas 2 ista veznjaca koja iskljucivo daju pas samo najblizim igracima, krenuce to na bolje. Pavlovic zaista moze da bude top igrac ali mora da nadje klub i da poradi na glavi i fudbalskoj inteligenciji (koje mu ozbiljno manjka). Masovic i Ilic osvezenje. Racic me je bas pozotivno iznenadio, kao i Maksimovic. Zivkovic je igracina, uvek sam mislio da je on naslednik Tadica i zaista steta zbog potencijala, ali momak ima to nesto i zaista se nadam da ce naci bolji klub u jacoj ligi i mozda uspe da se vrati na taj put koji mu je predodredjen potencijalom i talentom. Kao krilni bek i to na kontra strani je zaista odigrao odlicno. Ima ovde prostora i te kako za napredak po pitanju celog tima, ali odbrana mora da se zategne, i da se vidi koji je taj prvi golman jer ove rotacije nisu bas najbolja stvar. Bez obzira ma sve, mora covek da prizna da je lepo gledati napadacki fudbal. Publike ce biti sve vise i vise, ali na zalost dosta na relaciji Piksi-Terzic/Zvezda-FSS mora da se popravi ali ne bih sada ulazio u to, to je tema za drugu vest.
R

Realanqedf

pre oko 2 godine

Nemoj samo da zaboravis Da se Slovenija i Norveska ne mogu uporediti sa Sastavom ovi Slovenci sem Golmana pravi Amateri
U

U paklu je ekipa

pre oko 2 godine

Bravo! Slazem se potpuno! Dosta sam napisao i mislio sam i da sam taj deo ubacio - Slovenija i Norveska ne mogu da se porede, ali nije bas Slovenija toliko slaba da ih nazoves amaterima. Uostalom videcemo kada budu igrali jedni protiv drugih. Mi smo mogli i Norvezane da pobedimo ili makar nereseno da odigramo, ali razloge za to sam napisao. Norveska jeste dobra, ali nije bas toliko bila bolja koliko se prica.
F

Fidelio

pre oko 2 godine

Ovaj racic kad je usao u igru, kao da su ubacili traorea iz barce nekada. Covek Bio zver. Bice to ekstra utakmica protiv svedske. Nadam se pobedom.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Ne zna covek sta da napise kada je preko 90 komentara pozitivno.Naspram sebe smo imali protivnika koji je izgledao totalno nezainteresovano a i takvi uspeli su da nam daju gol.Drzali smo loptu maltene sve vreme i nismo uspeli ozbiljnije da ugrozimo gol,cak i kad smo drugi gol nismo znali sta cemo sa loptom,po meni rezultat nerealan,akcije krstene nema,niko da oproba sut sa 20-30 metara,niko da proba da predribla protivnickog igraca,niko da iznudi faul na 20-30 metara,ne mogu ni da se setim kad smo zadnji put dali gol iz slobodnog udarca...
o

old

pre oko 2 godine

slab protivnik za neke epohalne zakljucke. Nemamo kvalitet za nesto vece. Proci grupu u Kataru j podvig MMS i Tadic ne mogu zajedno. Muslin.
T

Terza vrati

pre oko 2 godine

Radonjica za 4 milke
H

Halo inteligencija

pre oko 2 godine

Zašto Pixi peva svaku petu reč himne?
Z

Zato sto

pre oko 2 godine

On peva na japanskom a na japanskom je kraca himna.
O

Odličan 5

pre oko 2 godine

Hvala na odgovoru :)
V

V V

pre oko 2 godine

Duća Mitar i Sergej su trenutno među najboljim igračima saveta što su i večeras i ko zna koji put pokazali u zadnjih 5 godina. Bravo mpmci
n

niszvezda

pre oko 2 godine

Najbolji igrači kućnog saveta...
Д

Дуда

pre oko 2 godine

и опет Но Катаи но супорт...Мислим ако овако настави Пикси ће морати ићи.Због његове твдоглавости намерно не звања.Катаија погледајте саблазне трибине...Може се некоме не свидети али не можеш заратити са Звездо моју подржава 80% становништа
G

Gost1111

pre oko 2 godine

A?
p

plavac

pre oko 2 godine

odlično je ovako,ništa nam ne trebate
M

Mesina

pre oko 2 godine

Koji klub iz inostranstva traži tog Kataia?
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

Interesantna utakmica. Na kraju ubedljiva pobeda, ali igra opet ista - taktike bez, samo guraj napred i telefoniraj. Protiv ovakvih reprezentacija i to prolazi, ali moramo mnogo bolje. Odbrana porozna kao i uvek, sredina solidna, krila dobra, napadaci vrlo dobri. Sve u svemu, nije lose danas bilo, videla se zelja, odlucnost, na trenutke i brza igra, moderan fudbal. Bravo momci za pobedu i nastup!
A

Anasaz

pre oko 2 godine

Samo trenirati sa Benzemom-neprocenjivo...koja kretnja,pas u prostor......luka odlican Japanac peva himnu...postuje zemlju...a pazarac nece...nije njegova.
R

Riko-1908

pre oko 2 godine

Ako ti treba pevač dovedi Mitra Mirića
A

AleksandarCH

pre oko 2 godine

Nema to nikakve veze sa Benzemom. Luka je odlican spic, nazalost mu manjka psihicke spremnosti.
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

@AleksandarCH - njemu treba vreme na terenu da povrati samopouzdanje i rutinu, i da mu se dezurni pljuvaci skinu sa grbace. Nije on slucajno dosao do Reala.
H

Haehaehaeh

pre oko 2 godine

Isto kao sto sam kritikovao pre neki dan kada su zasluzili, sada su zasluzili da pohvalim. Odlicna utakmica veceras i sjajna pobeda. Nadam se da cemo pobediti i protiv Svedjana, mada ce biti jako tesko bez Mitra al dobro.
S

Srbija Majka

pre oko 2 godine

Realno...na individualni kvalitet smo ih dobili i to je ono sto je glavni utisak. Igra je sablonska i cesto upadamo u crne zone kada stane kreacija, odnosno kada nema Tadica ili Sergej ode previse pozadi. Veceras je Stojkovic malo promjesao karte i sansu dao debitantima sto je Masovic iskoristio a Jovanovica ubila trema i noge su mu se svezale u cvor i nazalost sebe udaljio daleko od sledeceg poziva pod reprezentativni dres. Jos jedan jeftin gol i stalno ponavljam da je tu najveca Stojkoviceva briga i problem za koji mora brzo naci rjesenje sa ova tri stopera pozadi. Radonjic kao i obicno najbolji kao dzoker i odlican da promjeni ritam igre i podigne pritisak na zadnju liniju protivnika. Ne znam sta je sa Djuricicem ali vjerovatno da jos hvata i dize formu za 90 minuta ali i on ce nam trebati kada bude pravi. Bitna pobjeda i lagan trijumf Srbije za skidanje pritiska sa igraca i vracanje na pobjedbicki kolosjek. Nismo trenutno u najboljoj formi i naravno da tu jos nedostje jedan Vlahovic ali vidi se kvalitet i snaga koja vjerujem da ce jos vise doci do izrazaja kako vrijeme i utakmice budu dolazile.
M

Miksea

pre oko 2 godine

Kakva crna "nekadašnja braća iz SFRJ" prvi su pripucali čim im se ukazala prilika, daleko im lepa kuća.
С

Свака част

pre oko 2 godine

За коментар, нажалост бар 80% народа мисли да смо се са њима разишли другарски
G

Gosthm

pre oko 2 godine

Luis Fernandez,Francuz,verovatno preuzima Partizan
E

Ej

pre oko 2 godine

Nebitno.
P

Pppp

pre oko 2 godine

I posle Pavlovic ne valja a evo nije igrao i bas na toj strani je pao gol...
G

Gostpoipoi

pre oko 2 godine

A kad je igrao, svi golovi su pali po toj strani. Interesantan podatak. Nego, sta bi on to uradio kod gola Slovenije sto Mitrovic nije? Gledao sa centra kako daju gol nakon sto je izgubio loptu tokom jednog od svojih izleta napred i pokusaja driblinga?
z

zosim

pre oko 2 godine

Jović i Radonjić samo da počnu da igraju u novim klubovima koji bi im davali šansu i mislim da će nam potencijal na SP skočiti za bar 20-30%. Nismo uopšte loši, eto desi se ta norveška ali imam osećaj da je to bio loš dan. Ne pada mi na pamet da govorim kako je Portugal samo bio čista sreća, jer se u mentalitetu tokom utakmica vidi da smo mi skroz nova ekipa u odnosu na period pre Piksija. Ono što nam je hroničan problem je odbrana, ali ostaje nam da se nadamo da će se i to zategnuti, pa da ne moramo stalno da igramo gg na utakmicama reprezentacije 😅 Svakako, ovi momci zaslužuju podršku, i nisu mi uopšte jasni ljudi kojima ništa ne odgovara ni kad pobedimo, ni kad izgubimo. Igrači samo da ne razmišljaju o SP, već da se na Ligu nacija usredsrede kao na najozbiljniju pripremu. Nadam se da će sve ovo biti dobro!
s

ssssssss

pre oko 2 godine

odbrana nam je ocajna stvarno... A ovi nek polete opet da ce da osvoje svetsko, pa da ih klepaju po usima. Polako, sa obe noge na zemlji pa probati, a ne da se umisli da smo velesila, kad to nismo.
B

Bel

pre oko 2 godine

A sto mi je drago zbog vas nadobudnih klinaca sto volite klub vise nego reprezentaciju pa bi oni da smenjuju trenera pred SP jer cus nije pozvao igraca za kog misle oni da treba,kog bi vi umesto Piksija covek doso igramo napadacki fudbal,dominiramo,stvaramo sanse vi bi opet nekog ko zadnjih 10puta cim damo gol 10 u odbranu,vecito neka defanziva takve bi vi,Piksi samo deri u inat dusmanima domacim...
O

Otodjibaje

pre oko 2 godine

Drago mi je zbog Jovića sto je postigao gol,ima kvalitet,samo malo bolji mentalitet i sve je super...takodje sam srecan zbog Mitra sto je povećao taj svoj golgeterski salod,jer sramota je da u istoriji nemamo napadača sa 50+ golova...

Marko Milivojevic

pre oko 2 godine

Odlična utakmica. Bravo momci! Idemo dalje!
T

Terzo

pre oko 2 godine

Sva 4m za pojačanja dati na radonju, lik je klasa
U

Uh

pre oko 2 godine

Brate...
C

Cccc

pre oko 2 godine

TERZO ovaj Radonjić da ima mozga koliko je brz
И

Иде гас

pre oko 2 godine

Ал за рубље какви су ово текстови па нисмо освојили светски куп
Z

Zvornik

pre oko 2 godine

Ok je bil. Sa švedima će biti pravi test. Ali prelako nam dolaze ispred gola. Da je bio neko jači večeras primili bi 3-4 gola.
G

Gost637

pre oko 2 godine

Je li realno da smo prvi put pobedili Sloveniju? Svasta
К

Катаи уместо Луке Јовића

pre oko 2 godine

Хоћемо наслов након освајања Лиге Шампиона Јовић дао гол и за репрезентацију.
ж

жеља

pre oko 2 godine

Хоћемо Радоњића у Звезди
D

Drvo

pre oko 2 godine

Kad promeni menadžere.
S

Srbija2022

pre oko 2 godine

Rekao sam Norveška je bio momenat lošeg dana sada se sve vratilo golovi iskorištene šanse.Drago mi je zbog Jovića.
D

Dojčilo

pre oko 2 godine

Sad treba Mitrovića izbaciti iz reprezentacije jer je Jović , konačno, zabio gol??? Jel to poenta priče!!!
P

Plastikanjerosi

pre oko 2 godine

Jel te preseklo kada je Jovic postigao gol? Posto ga pljujes redovno?
D

Dojčilo

pre oko 2 godine

Jeste....Bojim se da ne stigne Mitra!!!
P

Plastikanjerosi

pre oko 2 godine

A u tome je fora... Kakve veze ima sad Mitrovic sa Jovicem kojeg pljujes?
O

ODLIČNO

pre oko 2 godine

Mislim da ne bismo primili gol da je branio Vanja. Sjajni pasovi Žileta u drugom poluvremenu. Vanja i Živković trebaju i inače biti starteri.
p

plavac

pre oko 2 godine

ne mlati,golman je tu najmanji problem
B

Baxter88

pre oko 2 godine

Slovenija malo jaca od kisele vode
P

Pa

pre oko 2 godine

Nije se ni Norveska nesto pokazala onaj dan
G

Gost007

pre oko 2 godine

Ja za Katar uopste ne brinem. Ovde se vidi da su na ivici snaga, tamo cemo biti top.
n

niszvezda

pre oko 2 godine

Otprilike tako brzi...
G

Gx

pre oko 2 godine

Dobar rezultat,bilo truda ,ali neđogu da verujem da ovaj komentator koga niko nece Bec godinama ni jednom nije Rajkovića krivio kod primljenog gola..smesan gol...odskok 1 cm...i sam sebi gurno loptu sebi u gol..jovic ok dao gol ali ga 44 min nije bilo..Radonja svaka čast,..i ostali bili solidni...sms kapa dole ..
Š

Šećer u kesicama

pre oko 2 godine

"sms kapa dole" Potpisujem!
R

Realno...

pre oko 2 godine

...bili su i drugi golmani, pa smo opet redovno primali golove. Da li pamtis neku utakmicu sa Milenkovicem da nismo primili gol? Ni ja.
Z

Zjubov

pre oko 2 godine

I to malo koji gledaju ne treba da gledaju, dokle god zovu tzv bošnjake koji uživaju sve privilegije u Srbiji a neće himnu da pevaju tako nam i treba nek nas ponižavaju . Država i savez su krivi . Što si bolji oni te sve više mrze .
O

Otodjibaje

pre oko 2 godine

Sta pises ti druze, oni imaju ista prava u Srbiji kao ti i ja i treba jos vise da radimo na medjusobnom poverenju i uvažavanju....ensad, druga je stvar sta oni u Bosni rade Republici Srpskoj...ali sa ovima iz Srbije treba pazljivo i polako da gradimo odnose..
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

Dobar rezultat pre svega, igra solidna. Ali kako mi je drago sto je Jovic dao gol, da zapusi usta ovima sto se pitaju "sta ce nam Jovic?" Decko usao u jednu sansu, dao gol. kada bi ga saigraci ispostovali vise, kako u Realu tako i u reprezentaciji. Ali prosto moram - kakva kretnja Jovica kod postignutog gola. Nakon fantasticne kretnje kojom je odvukao dva igraca Portugala i ostavio Mitrovica samog na drugoj stativi za najbitniji gol u kvalifikacijama, sada je jos jednom pokazao da je mu domenu kretnji kod golova nema ravnog ovom fantasticnom kretnjom koju je krunisao golom! Bravo Luka!
M

Mop

pre oko 2 godine

Samo ti je to bitno?
m

marios

pre oko 2 godine

fantasticna kretnja...odbukao dva igraca.. covece smesan si u najmanju ruku
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

@mop - za vas Grobare, samo to. Posto kao navijate za reprezentaciju, a ustvari navijate za Partizanove igrace u reprezentaciji. Jer ne mozete da se napljujete ovog momka a nikad vam nista lose nije ni rekao ni uradio! Ajde sad da cujem pohvale za njega, jer je odigrao odlicno, posto ste vi ipak navijaci reprezentacije verujem da vam nece biti tesko da ga pohvalite za odlicnu partiju, ipak na vas klubastvo ne utice 😁 A poslacu i drugi komentar, ne brini 😉
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

DzoniRS-951357 ti li si....
m

marios

pre oko 2 godine

ma odigrao je decko dobro al ostavi se odvlacenja igraca covece samo da ti dam na znaje...vi ste ti koji omalovazavate sve one koji nisu iz rupe ljovic ne bi dao onaj gol u portugalu da igraju jos dan danas, ali koliko ste alavi, vi da ne biste rekli bravo za mitra, vama nije bio bitan gol nego da je ovaj odvuko dva igraca...usput decko je bezao od lopte da slucajno ne bi njega pogodila
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

@marios - procitaj komentare za Mitra, promenices misljenje. Mnogo Zvezdasa ga voli, to nije nikakva tajna. Ali skoro nijedan Grobar ne voli Jovica, a da ih pitas zasto, odgovora nema. A odgovor je prost - u Realu je, a Zvezdin je.
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

@slaba odbrana - Gost999 ti li si? A ne brini, nisam. Taj vam je mozgove zavrteo, i dalje ga dozivate na svakih dan-dva, ipak ja nemam te ambicije.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

DzoniRS-Ja nickove ne menjam,slaba odbrana 4 godine,ne skrivam se.Nisam mogao a da ne primetim slicnost tvog teksta sa tekstovima 951357,,a posto vidim da znas o kome se radi,jos vise sam ubedjen da si ti on.Samo je on u svojim tekstovima spominjao fantaticnu kretnju Luke Jovica kojim je odvukao dva igraca Portugala itd,vrlo lako moze da se pronadje indentican tekst,drugi tekst spominjes rec finiser za Luku Jovica,samo je on to pisao,jedva bi cekao da Luka da gol da to napise,da zapusi usta svima,neverovatna podudarnost...Ne znam kome je zavrteo mozgove,znam samo da smo cesto komentarisali zajedno,minimum dve godine ako ne i vise,ja njegove komentare on moje....
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

A kako da nazovem igraca koji ima visok procenat realizacije nego finiser? Mi rec za to nemamo, cini mi se. Ajde, mogu i realizator, ali mi bas rogobatno zvuci. A ovo za kretnju, nije uopste bila poenta u toj kretnji, niti je ja ne znam sta hvalim, iako to zapravo jeste tacno, vec sam citao mnogo puta od raznih Grobara koji kad se podsmevaju Jovicu, cesto pisu to o toj kretnji, pa sam zato to stavio. Narocito ovaj Gost999
G

Gost91111

pre oko 2 godine

Svaka čast našim momcima na pobedi, ALI recept je prvo poluvreme iz Lisabona. Samo sa tim sastavom i takvom igrom možemo da pobedimo Švajcarsku i Brazil na SP. Igra gde daješ loptu Tadiću pa on gadja u glavu Mitrovića ili nekog drugog je bezidejna. Spusti tu loptu na zemlju, daj gol iz akcije, jer tehnički smo prejaki. Dakle prvo poluvreme iz Lisabona.
B

Bravo

pre oko 2 godine

Odlican komentar. Ja sam ubedjen da to i jeste prava taktika nase ekipe, protiv onih jacih ekipa, eto kao sto je bio Portugal. Al za takvu igru nam je potreban Vlahovic, bez njega to ne moze da se igra, nadam se da ce ga Zabari pustiti kad bude bilo potrebno
H

Hshshshhshsha

pre oko 2 godine

Koliko je Jovic pod pritiskom i koliko ne veruje u sebe pokazuje uzdah posle gola. Samo treba da ode u klub gde ce da igra i daje golove i da se vrati..
O

Otodjibaje

pre oko 2 godine

Nije da ne veruje,nego mu je poljuljano samopouzdanje, ali covek je poprilično i sam kriv za to, izabrao da pravi decu,umesto da daje golove...vise dece napravio od kad je u Realu,nego golova sto je dao...
G

Gost13

pre oko 2 godine

Jeste dosta i do njega ali mu je Real dao premalo šanse. Evo ove godine sjajan meč sa klupw protiv Sosijedada, pa 3 dana kasnije više nego dobar protiv Intera i onda opet ponižavanje i mesec dana bez minuta. Pa jel bi se tebi igralo?
U

Uo

pre oko 2 godine

Cuj ovog, davanje golova u nekom sportu bi kao trebalo biti prece od pravljenja dece. Dao Bog da ih napravi jos 10, nek je ziv i zdrav, golovi su u poredjenju sa tim nebitni.
G

Gostić

pre oko 2 godine

Kao protiv Norveske sto rekoh.Bice ovo pristojna ekipa za SP. Momci imaju pod Piksijem taj voljni momenat.Bice to ok.
P

Pjetro

pre oko 2 godine

Svaka cast za borbu i trud. Ne razumem ljude koji pljuju Jovica, talanat je tu, nije lako izboriti se u Realu pored Benzeme koji igra fudbal zivota. Pozdrav za Japanca koji peva nasu himnu. Idemo dalje….
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Vaša veštacki izazvana mržnja prema vašoj legendi je neverovatna.... Zar je jedan igrač, ko god on bio i kako god on igrao, važniji od cele reprezentacije? Zar je jedan običan kvazi-političko-sportski apartčik i "lice sa poternice" važniji od 5. Zvezdine zvezde? Ja sam bre mislio da vi cenite svoje legende i tradiciju.....
S

Smecar

pre oko 2 godine

Zeljezniku a popljuvao si selektora zbog aplauza u avioni ? A sad ga kao branis. Jesi smece od coveka ...
R

Realno...

pre oko 2 godine

...secam se ne tako davno kad su grobari mrzeli reprezentaciju zbog Rodica, a kosarkase zbog Gudurica.
l

lol12

pre oko 2 godine

Fascinantno mi je koliko mogu biti napljuvani Jovic i Radonjic a da svaki put kad oni udju u igru Srbija igra bolje i vise stvara sansi.Tako je bilo i u kvalifikacijama i protiv Norveske a evo i veceras
D

Dojčilo

pre oko 2 godine

Ko zabija golove??? Kako se preziva čovek koji zabija golove?' Jović?? Nisam siguran!!
p

polufinale sp-a u Cataru

pre oko 2 godine

je realnost....uz malo srece...ko zna...zezam se samo

KoToGovoriIstinu

pre oko 2 godine

Svi vi koji ste veceras pljuvali po Djordju Jovanovicu,sram vas i stid bilo! Momku je ovo bio prvi nastup u reprezentaciji! Vi ste imali tremu dok ste odgovarali za 2 iz matematike,a ovde solite pamet. Vama niko nevalja,svako vam ima mane. Bas ste lepo odgojeni,da uvek kritikujte i uzivate u tudjoj muci.
Х

Х Х

pre oko 2 godine

Јел ти брат од тетке или од стрица?
v

veze bez

pre oko 2 godine

Sta si se ti raspisao da branis tu prevaru od igraca. Ovde je i igrao u prvih 11 da bi se prodao. Ali ono sto je on pokazao u onom napadu gde dobija loptu na tacnu je za izucavanje. Koliko pocetnickih gresaka za 5 sekundi. Primanje lopte, izgubljenost sta ce sa njom. Odluka da asistira, ali zbog svoje sporosti Mitrovic ulazi u ofsajd dok se ovaj dogovorio sa svojim nogama sta ce da uradi. a zatim netacan pas, 10 metara unapred i pas prejak toliko da loptu ni Bolt ne bi stigao u punom sprintu. Tako da mani me tvojih floskula matematika ovo ono. Ovom decku nije mesto u reprezentaciji. Mozda si mu neki rodjak pa ga branis ali smesan si previse.
@

@KoToGovoristinu

pre oko 2 godine

A ti si imao 2 iz srpskog jezika, pa pišeš "nevalja".
G

Gost007

pre oko 2 godine

Treba biti realan i priznati da je Radonjić bio naš najbolji igrač na utakmici.
G

Goran984

pre oko 2 godine

Svaka cast... Zivkovic puno bolje igra ofanzivno od Lazovica,zna centrirati... Idemo Srbijaaaa
P

Pesimista

pre oko 2 godine

Bez obzira na rezultat,Srbija očajno igra,mi ne mozemo da se sastavimo! Ponavljam,u Kataru prvi krug i nazad za Beograd!!! Nas mentalni sklop je takav,da ne znamo da igramo fudbal!!!
D

Djon

pre oko 2 godine

Tebi je ovo veceras bila ocajna igra,decko ne razumes se u fudbal ocito,tako da je sramota komentarisati gledaj bocanje..
G

Gennaro

pre oko 2 godine

Tako je, treba zvati Pesimistu. Reci nam samo koju poziciju igras?
M

Manager from Mauritania

pre oko 2 godine

Joviću i Radonjiću dovoljno je jako malo vremena da krene rešetanje. Ono što je uradio Đ. Jovanović je za ispisnicu iz reprezentacije. Odbrana visi u svakom prelasku centra protivnika. Rajković rupa. Biće ovo dobro, samo da se momci odmore kako treba.
G

Gostun

pre oko 2 godine

Daj bre druze, prva mu je utakmica u reprezentaciji, oladite malo sa pljuvanjem covece...
G

Gostun

pre oko 2 godine

Daj bre druze, prva mu je utakmica u reprezentaciji, oladite malo sa pljuvanjem covece...
l

ljubi brata od tetke

pre oko 2 godine

Gostun prva i zadnja.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 godine

Pobjeda je pobjeda, drago mi je sto ga je Luka Jović dao
D

Dina_idiot

pre oko 2 godine

Pixi10-10
G

GostbBaba

pre oko 2 godine

Bravo ekipo,ovo nam je trebalo.Znao sam da moramo da se "izivimo" na nekome...Idemo dalje.Radonjic mali kad udje u formu bice ludnica da ga zaustave.Brzi je od vetra