PLS: Kabel zgromio Metalac, lepotica Maronga pogurala Grafičar

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.11.19. | 16:30

Zlatiborcima samo bod u Zemunu – 1:1

Ponovo kuva u Prvoj ligi Srbiji. Posle odličnog perioda, Zlatiborci su naletali na minu.  Sačuvao je Zlatibor prvo mesto, ali se lideru opasno približio Grafičar, koji je na pomoćnom terenu Marakane slavio u sudaru sa Trajalom – 3:1. Identičnim rezultatom Kabel je kao domaćin preslišao Metalac.

Grafičar je oscilirao u poslednje vreme. Međutim, danas je, uz manje probleme, savladao ekipu iz Kruševca – 3:1. Trajal je odoloveo tokom prvog poluvremena, pored gola gosti su propustili nekoliko šansi. U nastavku je na terenu postojao samo jedan tim – Grafičar.

Izabrane vesti

Detalj koji je prelomio meč bila je lepotica nekadašnjeg veziste Trajala Osmana Maronga. On je u 60. minutu prihvatio loptu na ivici šensesterca, a potom dijagonalom pogodio dalji ugao. Afrikanac se nije radvao zbog poštovanja prema bivšem klubu. Tačku na trijumf Zvezdine filijale stavio je Fićović u 86. minutu.

Posle kazne FSS i odizumanja deset bodova Kabel je nastavio po starom – pobednički. Trijumfom protiv Metalca Novosađani su pokazali da imaju možda i najbolji tim u ligi. Uostalom, Kabel bi delio lidersku pozociju sa Zaltiborom da mu nisu oduzeti bodovi. Baš kao i Grafičar i Kabel je do trijumfa stigao u nastavku.

Radnički Pirot - Sinđelić 1:0 (0:0)

Subota

Budućnost - Kolubara 0:0
 Dinamo Vranje - Radnički Kragujevac 1:0 (1:0)
 Grafičar - Trajal 3:1 (1:1‚)
 Kabel - Metalac 3:1 (1:1)
 Smederevo - Bačka 0.1 (0:1)
 Zemun - Zlatibor 1:1 (1:0)
 Novi Pazar - Žarkovo 2:4 (0:3)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara