Komentari na vest

Plavi Stevanović se vratio u Napredak

p

pčelar

pre 3 meseca

Poslao ga patlidžan da im Napredak ne uzima više bodove..
K

Kmeeek

pre 3 meseca

Još jedan kratko ostanić. Ja ne znam da, se biko gde zadržao bar godinu dana. Ovi što kažu daj imena i koga može Napredak da dovede. Može na primer ovog mladog trenera što je vodio Voždovac u prvom delu sezone. Dobar trener i mlad. Doktor je za Plavog. Ima ih još i svaki je bolji od ovog. Videćete od početka prvenstva maksimum 2 meseca, ako ostane kakve crne 2 godine. On je, stručnjak kao i ovaj Ćurčić iz Javora, to si ti čuveni treneri i verni vojnici FSSs. Kad nemaju posla onda ih preko FSSa uvaljaju nekom ili im daju mladje kategorije. Zato nam omladonska i mlada reprezentacija imaju takve nikakve rezulrate. Ima ih još onaj Docić iz Jagodine, Živković, Varga itd....
k

kendisport

pre 3 meseca

Prijatelju, taj iz Vozdovca je fazon od 20 utakmica pobedio jednu, i izgubio 17. Mozda sam lupio cifru, ali priblizno mu je takva statistika. Ne moze jedina referenca da mu bude "mlad je", gledaju se rezultati.
k

kendisport

pre 3 meseca

A ako mislis na Savica, posto nisam video da si napisao "prvi deo sezone", on je nerealan i trazi pare koje Napredak ne moze da da nikad.
K

Kmeeek

pre 3 meseca

@Kendisport dečače, upravo sam na njega Savića mislio a trebalo bi pažljivije da čitaš jer sam napisao U PRVOM DELU SEZONE. I opet kažem ima trenera koji su sigurno bolji od ovog plavog i mladi i stariji. I ne bi trebalo da mi držiš predavanje, znam nešto malo o fudbalu. A to koliko para Savić traži ne znam. Nisam predsednik Napretka. Možda si ti u upravnom odboru Napretka pa znaš. Nije mi logično da traži neke velike pare osim ako je hteo na fin način da im kaže da nije zainteresovan za Napredak pa da ih ne uvredi, to se radi često, zacepiš cenu i oni sami odustanu. Pre će biti da je to u pitanju. Ali dobro živi bili pa videli tu smo, ako dogura do 3 meseca u Napretku ovaj plavi poslaću ti tortu na adresu Napretka.
M

Mladic

pre 3 meseca

@kendisport A ovaj je došao za karamele da radi?! Ne valja Peklja Stefanović?Naš čovek,ceo život u Napretku,sigurno nije ništa lošiji trener od Stevanovića koji je svuda bio trener po dva poluvremena
k

kendisport

pre 3 meseca

@kmeek Nisam u upravnom odboru Napretka ali sam itekako dobro upucen. Savica je hteo Cukaricki i cak ni oni nisu mogli da mu ispune zahteve, logicno se namece da onda ne moze Napredak. Decko misli da vredi vise nego sto realno vredi i to je to, ali to ne menja cinjenicu da Napredak nema para za njega i da ke osudjen na trenere ovog tipa Plavi.
S

Saaat

pre 3 meseca

Odlican izbor, Napredak je igrao dobar fudbal kada je Stevanović bio trener. Krusevljani su uz tebe i svi mi koji volimo Napredak ovo je odlična vest.
S

Sf

pre 3 meseca

Neka vam je bog u pomoć sa njim. Biće odlično ako ne ispadnete. Ali dobro, ako be on vama dobar što da kvarim sreću.
j

jesi mu rod ?

pre 3 meseca

da igrali su vrh cak odose i u evropu te godina al zaustavi ih ajaks u polufinalu. A i trener se posle dobro prodao zbog te sezone
S

Sf

pre 3 meseca

Auuuuu baš su se usrećili sa njim. Kandidati su za ispadanje sa njim. Koje bre 2 godine. Dajem mu najviše 2 meseca od početka prvenstva, pripreme ne računam. Gde se on ikad zadržao.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

lik ima jakog menadzera ovaj gura iz sve snage ,gde god je bio nigde uspeh nije imao. Gura svoje igrace pravi kintu preko njih
D

DDF

pre 3 meseca

3-4 utakmice bez pobede i zna se sta sledi..."vrata"
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Smehotres! Nije ni za petliće! Ljudi, da li ste vi normalni? Šta je uslov? Samo partijska knjižica? Prvo će da se izredjaju ovi sto ostaju 5-6 utakmica, pa nekoliko medjuresenja i na kraju neko privodi kraju sezonu. I tako izmenjate 3 - 4 trenera i borite se za opstanak. Ni plana, ni razvoja, ni omladinske škole, ništa, golo preživljavanje! Besmisleno!
k

kendisport

pre 3 meseca

Daj ime dezurni kriticaru, daj neki predlog, nijedan trener ti ne valja. Koga očekuješ da dovedu u Napredak i Niš, Murinja?
Z

Zvlatko Pljucko

pre 3 meseca

Daj stvarno ko je po tvom ukusu, nemoguće da su svi loši:)))
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Odgovorio sam, nisu pustili komentar! Da kucam ponovo, nema šanse! Odobrenje komentara treba ukinuti!
G

GostVP

pre 3 meseca

Jel moze neka kvota koliko ce da potraje na klupi? Moj tip max 8 utakmica Isto mislim da ce napredak imati 3,4 trenera ove sezone.
T

Trpadzia

pre 3 meseca

Kud bas u Napredak crni Plavi ?!