Nikolas Džekson (Reuters)
Nikolas Džekson (Reuters)

Plavci veruju u Senegalca

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.09.24. | 14:42

Džekson na Stamford bridžu do 2033.

Pričali su da je preplaćen i da je još jedan od onih koji se neće snaći na Stamford Bridžu u gomili novih igrača koje kao na traci u Čelsi dovodi Tod Boli od kad je na čelu kluba, ali Nikolas Džekson je odigrao vrlo dobru prvu sezonu, u drugoj nastavio u istom tempu i kao nagrada za dobre igre, došao je produžetak saradnje do 2033. godine.

O tome u koliko dobroj formi igra Nikolas Džekson govori i podatak da je na poslednjih osam utakmica postigao isto toliko golova. Početak pod vođstvom Enca Mareske je definitivno obećavajući, ali ostaje pitanje može li Senegalac da nastavi u istom ritmu. Ukoliko bude uspeo u tome, Plavci bi mogli da dobiju napadača kakvog nisu imali od Didijea Drogbe.

Izabrane vesti

Pre Džeksona, ugovor u istom trajanju potpisao je i najbolji strelac iz prethodne sezone - Kol Palmer, a pre njega Vilijan Estevao i Kendri Paez. Tim iz Londona na platnom spisku ima još dosta fudbalera sa dugoročnim ugovorima. Enco Fernandez i Majk Penders su potpisali do 2032, Mihajlo Mudrik, Pedro Neto, Filip Jergensen, Mozes Kaisedo, Renato Veiga i Žoao Feliks do 2031. Robert Sančes, Benoa Badijašil, Noni Madueke, Kirnan Djuzberi Hol, Malo Gusto, Dejvid Vašington, Omari Keliman i Romeo Lavija su se obavezali na vernost do 2030.


tagovi

Nikolas DžeksonČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara