Komentari na vest

Plate igrača i budžeti klubova: Vlahović ubedljivo prvi u Italiji, a sedmi u Evropi

M

Madjija 123

pre oko 2 sata

Znači, i Juventus ima svog Terzića koji se ugradjuje... Vlahović 12 Miliona....Onda bi Lautaru Martinez trebao bar 25 miliona da zaradjuje.
S

Srbija 1999

pre oko 2 sata

Po igri negde oko 10 mesta realno.
g

gostVP

pre oko 3 sata

vlahovic 12m godisnje / 1’ mesecno/ 250k nedeljno /35k dnevno/ 1400e na sat / 24e na minut
I

Igor35

pre oko 2 sata

Hahaha mislio sam da samo ja ovako računam.
Л

Лазар

pre oko 4 sata

Али Артур Мело 5 МИЛИОНА, а ни не игра, нити је у плану већ 3 сезоне! Колико се пара баца уоколо по свијету ни свјесни нисмо
G

Grüezi

pre oko 5 sati

Budžeti klubova otprilike kao poredak na tabeli.
И

И

pre oko 5 sati

Влаховићевим агентима је много помогла и понуда Арсенала да би постигли овакав уговор. Пошто су преговарали са оба клуба, а познато је колико Арсенал може да плати ако хоће, морао је и Јуве барем да изједначи понуду.
M

Monteroo

pre oko 5 sati

Koja nebuloza sta vam to treba...7.5 najplaceniji igrač juvea...tu su bili još Alex sandro 5.5,scesni 6...njih su rešili....sad stigao kompmajners....ostali daleko iza....alegri bio placeniji od pola igraca... Lautaro je najplaceniji igrač serie A ,a koliko zaostaju za PL ...pa teo ernandes igra za 2 milke,leao 4.5.zato se i spadaju......zjelinski 4... U PL Bruno, ser Rasford,KDB,Haland su 450-550 K nedeljno....torino atalanta monza...igrači do 800K godisnje.... Davno su prošla vremena zlatne serije A....
2

2Pac

pre oko 5 sati

Sergej i Mitrović 25.000.000
D

Delije12345677

pre oko 5 sati

Dogovorite se prvo sa sobom! Vlahovic 12 000 000 ili 22 000 000? Ja bih reko 12 a onda je daleko od 7 - og mesta na svetu!
P

Porez

pre oko 5 sati

22200000 - 43%= 12654000
I

Inter

pre oko 2 sata

Delije@ 12m je neto, 22m je bruto, tako je i napisano.
S

Sedorf10

pre oko 6 sati

Apsolutno najveca zvezda srpskog fudbala u ovom trenutku je Dusan Vlahovic. Covek je trzisno najvredniji igrac u Seriji A i 7. na svetu. Ali zato je kod selektora Piksija tek druga opcijau napadu. Jer Piksi je ipak malo veci strucnjak od ovih evropskih neznalica koji dadose Vlahovicu tolike pare na lepe oci. Jer opste je poznato da tamo na zapadu pare dele sakom i kapom kome stignu. Djorovic i Piksi taj trust mozgova je to odlicno procenio. Fali im samo Milko Djurovski da potvrdi njihov izbor. Eto drugari, to vam je nivo znanja kojim raspolaze nasa trenerska struka. Znam, ponosni ste na njih, kao i ja. Zato Vlahovic "resava" porodicne probleme vec 3 meseca. Iskreno ne zameram mu. Tesko da bih ja dolazio 20 puta iz Italije da budem izmena Mitru, koji je realno govoreci brz kao fosna. Bez uvrede Mitru, ali to je realnost. I vrapci na grani vide kome je tu gde mesto, ali Kiksi nema m.da da prelomi. A sta ces, zato ce neko drugi prelomiti da on leti. To ti je zivot. Ako ti je najbolji igra visak, onda se nemoj cuditi kada ti postanes visak. To je neka normalna logika.
l

lolololololo

pre oko 6 sati

Vlahovic i da pocinje od starta ne znam da li bi uspeo sam nesto da napravi pored veznog reda koji ne postoji iza. Grujic, Ilic, N Maksimovic, Lukic nikakvi kreatori. Obicni krljatori. Samardzic je top vezni ali ga guse pozadi ovi prethodni. Prosto odlaskom Tadica se iskreno plasim da ce nam igra tek biti sve gora i gora. Na to dodas Piksijeve sulude postavke...
S

Smouth

pre oko 5 sati

Trzisno je daleko od prvog mesta u Seriji A...njegova cena je pala na skoro 60 miliona, ispred su Lautaro, Kvara, Barela, Leao...a na toj cifri su Dimarko, Teo...
8

8

pre oko 3 sata

Potpuno je upravo činjenica da Srbija mema kreativnu sredinu terena i šta onda . Pa jako prosto igru raširiti po krilima , ne izmišljati vodu sa fulbekovima koji to nisu. Na jednom krilu Birmančević na drugom Živković ili neko drugi , a ne da oni špartaju uz duž cele aut linije već da budu to što o znaju da igraju krila . Ali kome ti to da objasniš sujetnom sveznalcu koji počinje protiv Španije i gostima sa 2 špica . Mitrovici ili Vlahović u sredini krila levo i desno jedan centralni vezni recimo Samardžić (SMS je trebalo da nije postao arapin sad kad mu se otvorilo odlaskom Tadića)i dvojica na poziciji 6 i 8 . Obavezno sa četvorom pozadi 2 centralna i 2 beka .
I

Inter

pre oko 1 sat

Sedorf10@ Samo se pitam gde si iskopao ovaj podatak da je Vlahovic najvredniji u Seria A i 7. u svetu. Vlahovic ne da nije najvredniji igrac u Seria A, nego je 7. po vrednosti, ali ne u svetu, nego u Italiji. Postoji nekoliko fudbalera koji su vredniji od njega u Italiji, a po transfermarketu Lautaro je cak 45m vredniji od Vlahovica.
A

Allianz

pre oko 6 sati

Za ovolika primanja ih niko neće ni pitati da li mogu da igraju ili ne.
E

Ee

pre oko 6 sati

Izjahao ih Vlahodrvos za ogromnu platu i sebe obezbedio,to sto od kad je dosao u Juve igra toplo hladno i sto u svakoj jacoj utakmici ima vise mahanja rukom,negodovanja,namestanja frizara,ofsajda nego suteva ka golu to nema veze,a ovamo odbija reprezentaciju,kad shvati Juve da im ne donisu nista i kad ga puste ide i njegov pad,mozda posle Juve ode u neki jaci klub i ako tamo nista ne pokaze,onda ide slobodan pad.
G

Grupa JNA

pre oko 6 sati

Zlezdas, po pismenosti se vidi da si konzumator pinka i zadruge. Cujem da su na Pinku rekli da je zlezda pobedila Inter 0 na prema 4?
N

Nikola44

pre oko 6 sati

Cini se da ti taj slobodan pad bas prizeljkujes. Jel bi se lepse osecao da Vlahovic propadne? Mozda bi tebi krenulo bolje u zivotu?
S

Seoul

pre oko 6 sati

Kad ovo vide vlasnici klubova i oni koji sponzorišu klubove, naravno da ce ih terati da igraju do maksimuma. Lepo je bilo staviti potpis na ugovor koji garantuje 200-300 hiljada nedeljno, e sad ce biti trčanja dok ne popadate
T

Trebinje

pre oko 7 sati

Gde je i šta radi Jolo Bekam Mijatović
U

U Tem Denveru

pre oko 7 sati

Jolo Bekam Mijatovic ima 19 godina i verovatno je vec sad obezbedio i sebe i porodicu do kraja zivota. A ti se zamisli gde si ti, bekame
T

Trebinje

pre oko 7 sati

Gde su Jolo Mijatović i kolo Nedeljkovic?
l

lol12

pre oko 6 sati

Kosta u Aston Vili u najjacoj ligi sveta i u startnoj postavi reprezentacije a gde su Filip Stevanovic i Nemanja Jovic?
j

jez

pre oko 7 sati

Kakva sica,treba im to bar duplirati,zasluzili su ipak su oni nesto posebno,nisu obicni ljudi znaju i da potrce i da sutnu.
B

Bure bez dna

pre oko 6 sati

Gde bre duplirati iovoko su ludački plaćeni,toliko da ne bi trebalo ni da spavaju samo da igraju.
G

Grupa JNA

pre oko 7 sati

Ma kakav Vlahovic. Bitniji je lider Jolo Mijatovic i lider Jovelja iz MLSa uskoro u reprezentaciji 💪