Plata od 1.500.000 evra može da odvede Kataija iz Zvezde

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.04.22. | 09:41

Male su šanse da se to dogodi

 Jeste šampionska trka sa Partizanom jedina važna tema u Ljutice Bogdana ovih dana, ali moraju na Marakani da, bar jednim okom, gledaju ka letu i prelaznom roku. Govori se o pojačanjima, priča se o potencijalnoj prodaji Strahinje Erakovića koja bi napunila kasu srpskog šampiona, čeka se rasplet oko novog ugovora kapitena Milana Borjana...

Kada god se približi prelazni rok navijači Crvene zvezde drhte i zbog statusa Aleksandra Kataija. Zvezdin Magiko i ove sezone je pokazao fundamentalnu važnost u sistemu Dejana Stankovića. Postigao je 27 golova u svim takmičenjima i dopisao još deset asistencija. Zajedno sa Mirkom Ivanićem predstavlja osnov ofanzivne igre crveno-belih.

Izabrane vesti

Momak iz Srbobrana je odavno produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2024. godine. Jedan je od najplaćenijih igrača tima, ima zagrantovane lepe bonuse. Reklo bi se da uživa u Ljutice Bogdana. Kao neko ko je nedavno napunio 31. godinu Katai je vrlo interesantan azijskom tržištu. Ljudi iz Sajudijske Arabije su dolazili da ga gledaju na prošlogodišnjim derbijima. I bili zadovoljni.

Deluje da će transfer biti teško ostvariv, i da navijači Crvene zvezde ne treba da brinu. Sigurno je da će Katai ostati u crveno-belom dresu do kraja evropskih kvalifikacija, sa tendencijom da i dalje uveseljava publiku na Marakani. Prema saznanjima MOZZART Sporta mnogo kockica trebalo bi da se poklopi kako bi Katai razmatrao ponudu iz Azije.

Pre svega potencijalni poslodavac trebalo bi dobro da se otvori. I da Aleksandru Kataiju ponudi godišnja zagrantovana primanja od 1.500.000 evra. Procenite sami koliko je to realno, mada klubovi iz Katara mogu da ispune tako nešto. Pitanje je da li u tu ravan spada i Saudijska Arabija.


tagovi

Aleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara